Tecnomenilla menee kohtuullisesti

Tänään julkistettiin kolmen teknologiayrityksen tulostietoja. Suomessa pörssilistatuista varsinkin Tecnomenilla meni erilaisten synkkien vuosikertomusten keskellä kohtuullisen hyvin, Teklalla asiallisesti ja listan ulkopuolelta ICL Invia julkisti sitten sen pakollisen huonomman tuloksen.

8.2.2001 17:24

Pörssinoteerattujen osakkeiden kursseihin tuloksilla oli vähän vaikutusta: Teklan kurssi nousi kokonaisen prosentin ja Tecnomenin puolestaan vajaat kaksi. Millaisiahan reaktiot olisivat olleet, jos tulokset olisivat olleet Stonesoft-tasoa? Tekla sentään viisinkertaisti voittonsa ja Tecnomen nelinkertaisti omansa. Myös molempien liikevaihto kasvoi huomattavasti.

Stonesoftin osakkeen kurssi on pysynyt edelleen alhaalla, niukasti alle viidessä eurossa, lähes kymmenen prosentin päivänoususta huolimatta.

Nokian osakkeen pörssivaihto oli lähes kolme neljännestä kokonaisvaihdosta ja vajaan kahden prosentin laskulla määritteli näin Hexin suunnan. Nokian kurssi oli noin klo 16.00 33,60 euroa ja Hex puolestaan vaipunut 0,8 prosenttia 10082,86 pisteeseen.

Päivän nousijoita olivat Biotie Therapies 21 prosenttia ja Solteq 15 prosenttia. Laskijoita puolestaan olivat: TJ Group neljä, Biohit viisi, Tieto-X kuusi ja Proha vajaat seitsemän prosenttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?