Nedeconin ja Enderon liitto: - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Uusi Endero pohjaa integraatioon ja konsultointiin

Nedecon Oyj:n ja Endero Group Oyj:n fuusiossa syntyvän uuden Enderon pääkompetenssit löytyvät integrointi- ja konsulttitoiminnoista.

1.2.2001 15:33

Eilen pörssin sulkeuduttua kerrottu nettikonsultti Nedeconin ja uusmediayhtiö Enderon fuusiossa syntyy alkuvaiheessa noin 240 työntekijän yritys.

Työntekijöistä lähes puolet keskittyy tässä vaiheessa teknologiakonsultointiin ja järjestelmäintegrointiin, noin neljännes verkkosivujen suunnitteluun, noin kuudesosa liikkeenjohdon konsultointiin ja parikymmentä henkilöä edustaa hallintoporrasta.

Osakevaihdon jälkeen Endero Group omistaa Nedeconista 60 prosenttia ja Nedeconin nykyiset omistajat loput. Toimitusjohtaja Jesse Jokisella on yrityksestä 6,6 prosenttia, Menire Oyj:llä 3,9 ja Merita Pankki Oyj:llä 1,4 prosenttia. Endero Groupista Menirellä on reilut 33 prosenttia,, Enderon toimitusjohtajalla Kari Happosella ja johtaja Ari Kaarolla vajaat 10 prosenttia kummallakin ja muun muassa Tapiolalla ja Sammolla kummallakin vajaat kuusi prosenttia.

Yritys uskoo voimat yhdistämällä pääsevänsä kannattavan kasvun uralle, pärjäävänsä koventuvassa kilpailussa ja olevansa houkuttelevampi myös työnantajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?