Päiväkatsaus: - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Nokian veto loppui

Nokian paras veto on iltäpäivän kuluessa hiipunut. Kurssin kääntyminen laskuun painoi myös Hex-yleisindeksin miinuksen puolelle. Kello 16.00 yleisindeksi oli puolen prosentin laskussa.

19.12.2000 18:45

Jenkkifutuureihin kulminoitunut optimismi oli myös karissut puoli tuntia ennen markkinoiden avausta sekä S&P- ja Nasdaq-futuurit osoittavat pikkupunaista.

Laskijoiden puolelta löytyy muun muassa Nokian Renkaat, jonka hyvä nousuvire osoittaa hyytymisen merkkejä. Benefonin eilinen tulosvaroitus on painanut yrityksen kurssia myös tänään. Myös Tecnomen on pysytellyt laskussa, vaikka yhtiö on viime aikoina tiedottanut useista uusista kaupoista.

Viking Linen kurssi on noussut tilinpäätöstiedotteen jälkeen kaksitoista prosenttia ohuella vaihdolla. TJ Groupin kuluvan vuoden pohjanoteeraus kirjataan nyt 1.14 euroon.

Euroopan suurpörssit (Frankfurt, Lontoo, Pariisi) ovat kukin vahvistuneet vajaan prosentin. Telian kurssi on tänään sahannut suunnilleen eilisissä lukemissa eli 53 kruunussa. Fedin avomarkkinakomitean korkopäätöstä ja korkolinjausta odotellaan tiistai-iltana kello 21.15.

[]Markus Salin on Arvopaperi-lehden toimittaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?