200002158 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Sähkö kuivaa kengät

Julkaistu: 14.10.2000 0:00

Suomessa keskiverto kesäkin on niin kostea, että lenkkitossut ja saappaat ovat vähän väliä märät. Syksy ja talvi ovat sitten ihan oma lukunsa. Varsinkin lapsiperheissä märät kumi- ja talvisaappaat ovat tylsää arkipäivää.

Jos asunnon kylpyhuoneessa on lattialämmitys, lasten kengät saa helposti kuivaksi yön aikana. Ilman lisälämmitystä tilanne on kuitenkin selvästi hankalampi, sillä esimerkiksi kumisaappaat tarvitsevat tavallisessa huoneenlämmössä varsin pitkän ajan kuivuakseen.

Elramin kengänkuivain WS8.2 kuivattaa helposti ja nopeasti märät kengät. Parasta vimpaimessa on sen yksinkertaisuus: laitat lämpöelementit kenkien sisälle ja työnnät pistokkeen pistorasiaan. Sinun ei tarvitse säädellä erilaisia lämpötiloja tai väännellä ajastimia.

Yksinkertaisuutensa ansiosta Elram on myös kestävä, kevyt, edullinen, pieni ja helposti mukana kulkeva vimpain.

Jos Elramin kengänkuivain kuitenkin tuntuu jostain syystä liian teknologiselta ratkaisulta, voit käyttää perinteistä metsämiehen kengänkuivauskonstia. Tarvitset muovipullon (ennen käytettiin lasipulloa), kuumaa vettä ja aikaa. Täytät vain muovipullon kuumalla vedellä, ja laitat sen märkään saappaaseen. Sen jälkeen joudut vain odottelemaan muutaman tunnin, ja sinulla on taas käytössäsi kuivat saappaat.

Elram kengänkuivain WS8.2, maahantuoja: Oy Suomen Elram Ab, puh: 680 3480, hinta 110 markkaa.

Tuoreimmat osastosta