Päiväkatsaus: - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Hex pysyi paikallaan

Julkaistu: 29.9.2000 17:09

Hex-yleisindeksi oli kello 16 suunnilleen eilisellä tasollaan. Nokian ja Soneran kurssit olivat laskeneet niukasti.

Tulosvaroituksen eilen antaneen Applen kurssi romahti Frankfurtin pörssissä 25,70 euroa alaspäin 32,20 euroon. Muuten muutokset jenkkiosakkeissa ovat jääneet vähäisemmiksi.

Nasdaqin futuuri osoittaa 48 pisteen pakkaslukemia, mikä tarkoittanee taas kerran laskevaa avausta rapakon taakse. Euroopassa pörssit ovat päivän mittaan taipuneet lievään laskuun.

Päivän osavuositiedottajista Ponsse on vahvistunut viitisen prosenttia, kun Larox on laskenut ohuella vaihdolla. Nousijaosakkeita on tänään ollut laskijoita enemmän, mutta vaihto on pysytellyt verkkaisena.

Prohan ja Saunalahden uutiset eivät juurikaan vaikuttaneet yhtiöiden noteerauksiin. Molemmat ovat vahvistuneet maltillisesti. Laskijoiden puolella Elisan kurssi painui pitkästä aikaa 40 euron alapuolelle.

Osavuosikatsaustahti piristyy ensi viikolla. Kahdeksan kuukauden tuloksia julkistavat Viherjuuri maanantaina, Interavanti tiistaina ja Hackman ja Perlos keskiviikkona.

Torstaina ovat vuorossa Tamfelt, Ilkka, Kasola ja YIT. Perjantaiksi ovat vielä luvassa Strömdalin, Tecnomenin ja Kyron katsaukset.

[]Markus Salin on Arvopaperi-lehden (http://www.arvopaperi.fi/) toimittaja.

Tuoreimmat osastosta