2000011909 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Mainostoimisto Taivaalle uusi toimitusjohtaja

Julkaistu: 15.9.2000 0:00

Suomen suurimpiin kuuluvan mainostoimisto Taivaan toimitusjohtaja on vaihtunut. Uusi toimitusjohtaja, KTM Arto Manninen, 35, on toiminut kaksi viime vuotta Taivaan projektijohtajana.

Aiempi toimitusjohtaja Jussi Nurmio siirtyi johtamaan seitsemästä markkinointiviestinnän yhtiöstä koostuvaa Taivas-konsernia, joka ennakoi myyntikatteensa nousevan tänä vuonna 73 miljoonaan markkaan viime vuoden 55 miljoonasta. Neljä vuotta sitten perustetussa Taivaassa työskentelee nykyisin 110 henkeä.

-Konsernin rakenne on nyt valmis, uusia yksiköitä emme enää tarvitse, sillä tarkoituksemme on pysyä suunnittelupainotteisena ryhmänä, Nurmio toteaa.

Suomen-toimistojen lisäksi Taivaalla on yksikkö Lontoossa. Tavoitteena olevan kansainvälistymisen kannalta se ei kuitenkaan riitä. Merkittävien kansainvälisten asiakkuuksien saaminen edellyttää toimivia jakelukanavia, joita Taivaalla ei vielä ole. Toimisto on Suomen suurimpien joukossa omistukseltaan ainoa täysin suomalainen.

-Omistusjärjestelyt ovat yksi vaihtoehto, mutta todennäköisempänä ja ehkä jopa välttämättömänä pidän liittoumaa, Nurmio sanoo.

Tuoreimmat osastosta