200005480 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

Uusin yritysostos Audio Video Sport

4.3.2000 0:00

Aldata Solutionin yrityskaupat saivat eilen jatkoa, kun lappeenrantalainen digitaalista sisältöä tuottava Audio Video Sport (AVS) Oy siirtyi kokonaisuudessaan Aldatan omistukseen. AVS jatkaa toimintaansa itsenäisenä tytäryhtiönä. Yrityskauppa toteutettiin osakevaihtona ja AVS:n kaikki nykyiset omistajat ja työntekijät jäävät yrityksen palvelukseen.

Vuonna 1982 perustettu Audio Video Sport on digitaaliseen sisällöntuotantoon erikoistunut yritys, jonka toimialaa ovat multimedia- ja muut digitaalisen median sovellutukset. Yrityksen vuoden 1999 liikevaihto oli noin 3,5 miljoonaa markkaa jaliikevoitto noin 250 000 markkaa. Liikevaihdon arvioidaankaksinkertaistuvan tänä vuonna. Asiakkaita ovat mm. Kesko, UPM-Kymmene, Fazer, Huoneistokeskus ja Metso.

Aldatan tavoitteena on kasvattaa sähköisen kaupan ja kaupanliiketoimintaansa Lappeenrannassa. Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen myös lappeenrantalaisen Spacemakers Oy:n liiketoiminnan ostamisesta. Spacemakers on erikoistunut kaupan tilanhallintaohjelmistoihin ja konsultointiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?