199907199 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

PIIPON PRÄTKÄJENGI KAASUTTELI PIETARISTA TALLINNAAN

Julkaistu: 1.6.1999 0:00

Elcoteqin pääomistajan ja hallituksen puheenjohtajan Antti Piipon vetämä prätkäletka saapui eilen ehjin nahoin Tallinnaan, jossa motoristit tapasivat pääministeri Mart Laarin.

Yritysjohtajien ja julkkisten moottoripyöräletka starttasi perjantaina Helsingistä ja suuntasi Viipurin ja Pietarin kautta Novgorodiin, sieltä ´sikarienkelit´ jatkoivat Narvan kautta Tallinnaan, josta he palasivat Helsinkiin eilisiltana.

Liki 30-päisessä moottoripyöräletkassa oli mukana Elcoteqin asiakkaita, liiketuttuja ja ystäviä Suomesta, Ruotsista, Saksasta ja Hollannista. Julkkisväriä Piipon enkeleihin toivat muun muassa Mato Valtonen, Sakke Järvenpää ja Aake Kalliala.

Aikaisemmat kolme MC Racea ovat suuntautuneet Baltian maihin. Nimestään huolimatta Elcoteq MC Race ei ole kilpailu, vaan yritysmotoristien nautinnollista menoa.

Nahkaan verhottu johtajaletka on matkan varrella otettu vastaan arvokkaasti. Pietarissa he tapasivat kuvernööri Vladimir Jakovlevin ja Novgorodissa kuvernööri Mihail Prusakin.

Keskusteluissa nousi esiin muun muassa se, millä tekijöillä Venäjä pystyy houkuttelemaan länsimaisia investointeja ja millaiset puitteet Venäjän yleensäkin pitäisi luoda länsimaisille yrityksille. Laarin kanssa letkalaiset keskustelivat koulutuksesta Baltian maissa.

Tuoreimmat osastosta