1999018029 - Taloussanomat - Ilta-Sanomat

LOMA-ASUNTOJEN MARKKINAPAIKKA NETISSÄ

Julkaistu: 24.4.1999 0:00

Katinkullassa aikaosuuden omistava Heikki Pohjala osti osakkeensa listahintoja halvemmalla aikoinaan Skopin huutokaupasta. Kuunnellessaan ystäviensä keskusteluja aikaosuuksien myymisen ja vaihtamisen vaikeudesta, hän laittoi internetiin sivut yksityisiä ilmoittajia varten.

-Loma-asuntojen markkinapaikan kautta voi ilmoittaa ilmaiseksi vuokraavansa, ostavansa, myyvänsä tai vaihtavansa aikaosuutta. Itse vuokraamalla tai myymällä säästää välityspalkkioissa ja vaihtomaksuissa. Hän kehottaa olemaan tarkkana aikaosuuksia markkinoivien myyjien kanssa ja pitämään jalat maassa.

-He ovat taitavia ja saavat kenet tahansa pyörälle päästään. Ennenkaikkea neuvoisin pitämään kiinni siitä, että ostettu lomaviikko sopii koko perheen aikatauluun ja lomailuun. Ei ole hyvä, jos joutuu joka vuosi taiteilemaan järjestääkseen vapaata sitä varten. Lisäksi kannattaa miettiä, onko sijoitus aikaosuuteen todella edullista. Esimerkiksi ulkomaille matkustaa usein huomattavasti halvemmalla seuramatkojen mukana kuin yksittäisellä lennolla.

Loma-asuntojen markkinapaikka löytyy osoitteesta www.teuva.fi/loma/

Merkittävimmät viikko-osakkeita tuottavat yritykset Suomessa:

Holiday Club Finland Oy (Suomen Lomapörssi) LomaDynastia Oy Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy/SKOP-Kiinteistöt Oy/Katinkulta (Kuuluu 1.6. alkaen Holiday Club Finlandiin) Club Vierumäki/Suomen Urheiluopisto Kuusamon tropiikki Oy Oy Finwood Ltd Tahko-Chalet Oy Jälleenmyyjä: Patela Oy Vaihto-organisaatiot: Interval International Finland Oy RCI Finland Oy Aikaosuuspalvelu AOP Oy

Tuoreimmat osastosta