Taloussanomat ja Digitoday uudistuivat

Taloussanomat uudistuu tänään. Samalla Ilta-Sanomien Digi-osio ja Digitoday.fi yhdistyvät IS:n alle Digitoday-osioksi.

Taloussanomien uusi sivusto on suunniteltu toimimaan entistä paremmin puhelimilla ja tableteilla.

6.10.2016 6:00

Olemme siirtäneet Taloussanomat teknisesti uudelle alustalle, joka mahdollistaa uusien ominaisuuksien käyttöönoton. Samalla ulkoasu uudistuu. Koska yhä useampi lukee uutisensa mobiilisti, koko sivusto on nyt myös optimoitu mobiili- ja tabletkäyttöön.

Suuri, ja näkyvin uudistus tapahtuu Taloussanomien pörssipalvelussa. Se on kehitetty entistä selkeämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi.

Nykyiset Oma salkku -, Oma näkymä - ja Oma seuranta -toiminnot poistuvat käytöstä. Tilalle tuomme Zenostock-palvelun, joka on kokeneiden ammattisalkunhoitajien suunnittelema maksullinen osakkeiden etsintä-, salkku- ja tutkimuspalvelu. Lukijoille tarjotaan kahden viikon kokeilujakso Zenostock-palvelussa. Tämän jälkeen voi päättää, jatkaako maksullisen palvelun käyttäjänä. Lisätietoja palvelusta löydät täältä.

Sisällöllisesti Taloussanomat jatkaa vanhaan malliin eli sivustolta löytyvät talousuutiset Suomesta ja maailmalta, analyysit ja kommentoivat näkökulmakirjoitukset. Lisäksi Taloussanomat elää vahvasti tavallisten ihmisten arjessa tarjoamalla työkaluja arjen kuluttamiseen ja sijoittamiseen. Sisällöt vahvistuvat.

Myös artikkelikommentoinnissa tapahtuu suuri muutos. Niissä siirrytään jälkimoderoinnista esimoderointiin. Tämä tarkoittaa, että artikkelin perään kirjoitettavat kommentit kulkevat vastedes moderaattoreiden kautta. Omaa nimimerkkiä ei enää voi varata.

Taloussanomat on ollut osa Ilta-Sanomia vuodesta 2009. Yhteiseen tekniikkaan siirtyminen parantaa Taloussanomien artikkeleiden näkymistä Suomen suurimman verkkojulkaisun Ilta-Sanomien etusivulla.

Kaikki Taloussanomien mobiilisovellukset yhdistyvät IS:n sovelluksiin, joiden kautta voi jatkossa lukea Taloussanomien ja Digitodayn sisältöjä. Sivustolle pääsee edelleen www.taloussanomat.fi-linkin kautta tai www.iltasanomat.fi/taloussanomat-linkin kautta. Samalla Taloussanomien oma sovellus poistuu.

Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja, kustantaja Tapio Sadeoja on vakuuttunut, että talousuutisten ja omaan talouteen liittyvien juttukokonaisuuksien kysyntä ei ole hiipumassa Suomessa. Suomen talous ei ole lähtenyt toivottuun nousuun, ja tässä tilanteessa ihmisten rahankäyttöön liittyvällä tiedolla on erityisen suuri merkitys puhtaiden talousuutisten lisäksi.

- Taloussanomilla on jatkossakin vahva paikka IS:n tarjoamissa palveluissa.

Osakkeiden ja sijoitusten seurantaan tarjoamme nykyaikaisen Zenostock-palvelun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?