MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS Tallink Silja

Megastar toi merelle raikasta tyylikkyyttä

Julkaistu:

MAINOS Helsingin ja Tallinnan väliä voi nyt kulkea aiempaa mukavammin. Tallinkin uusi laiva Megastar on tulvillaan valoa ja väljyyttä sekä erilaisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia.
Megastar lipui neitsytmatkalleen sunnuntaina 29.1. Uusi alus on suomalaisten suunnittelema ja rakentama.

Pohjoismainen, hillitty tyylikkyys luo kodikasta, olohuonemaista tunnelmaa. Suojaisemmat, keidasmaiset tilat ja avoimet näkymät vuorottelevat ja kutsuvat matkustajan tulemaan peremmälle. Kulkemisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota.Kivistön perheelle matkustamisen mukavuus ja oma rauha ovat tärkeitä. Perheen äiti Johanna toteaa, että haluaa välttää ruuhkia ja turhaa jonotusta. ”Erityisesti tyttären kanssa matkustaessamme haluamme, että asiat toimivat.”

Jani Kivistö kiittelee, että Megastariin on selvästi panostettu. ”Sisustusta on mietitty paljon ja tilaa riittää.”

Janin vanhemmilla on mökki Virossa, joten Kivistöt käyvät lahden toisella puolella melko säännöllisesti. Tallinnassakin on kiva poiketa aina uudelleen. ”Tallinna kehittyy koko ajan. Siellä entisöidään ja rakennetaan uutta kovaa vauhtia.”

Ravintoloiden tarjonta yllättää

Megastarista löytyy ravintoloita ja ruokavaihtoehtoja joka makuun. Urheilusta kiinnostuneiden keidas on Victory Bar, jossa voi seurata ajankohtaisia urheilutapahtumia useilta näytöiltä. Sea Pub puolestaan hemmottelee matkustajia elävällä musiikilla. Delight Buffet tarjoaa herkullisten antimien lisäksi upean, isoista keulaikkunoista avautuvan merimaiseman. Fast Lane on nopea ja helppo vaihtoehto myös lapsiperheille.

Ystävykset Raili Vickholm ja Merja Airola käyvät kumpikin Tallinnassa useita kertoja vuodessa. Uusi laiva on heistä viihtyisä. Vickholm toteaa, että vaikka laivalla on paljon ihmisiä, silti ei tunnu täydeltä. Runsaasta ravintolatarjonnasta löytyi hänelle uusi elämys. ”Kävin ensimmäisen kerran elämässäni Burger Kingissä.”

Airola kiittelee, että myös istuintilaa on riittävästi. ”Istuinryhmistä on paljon erilaisia kombinaatioita. Kansipaikalla matkustavalle on nyt runsaasti valinnanvaraa.”

Lepoa tai työtä valintasi mukaan

Megastarista löytyy oma soppi niin lepäämiseen kuin työntekoonkin. Business ja Comfort Lounge -matkustusluokissa voit viettää koko kaksituntisen merimatkan omassa rauhassasi.

Useita kertoja vuodessa Tallinnan ja Helsingin väliä matkustava Tero Saarti pitää uutta laivaa valoisana ja tiloja toimivina. ”Aulassa on paikoitellen hyvinkin avointa. Vinottaiset kulkuväylät suoran baanan sijasta luovat hiukan ostoskeskusmaista tunnelmaa.”

Myymälä on Saartin huomion mukaan selkeästi aiempaa laajempi ja tarjolla on uusia merkkejä. ”On silmän iloa, ja esillepanoon on satsattu.”

Sujuvaa matkaa varaamisesta lähtien

Tallinkin ja Silja Linen laivoille voi tehdä lähtöselvityksen monella tavalla. Jos matkaan ei kuulu muita lisäpalveluja kuin ruokailut, lähtöselvityksen voi tehdä myös mobiilisovelluksella, internetissä tai lähtöselvitysautomaatilla. Mobiilisovellusta käytettäessä ei tarvita paperitulostetta, vaan lähtöselvityksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu mobiili laivaannousukortti.

Laivaan siirtyminenkin alkaa sujua kevään aikana Helsingin päässä aiempaa ripeämmin. Kun Länsiterminaali 2 avautuu helmikuun lopussa, Megastariin on huomattavasti lyhyempi matka.

Koe uusi Megastar – varaa matkasi nyt

Tämä artikkeli on Tallink Siljan tuottamaa sisältöä.
MAINOS Tallink Silja
Lue myös:

MAINOS