Emmi Peltonen, 22, kertoi iloisia uutisia – ”Eiköhän hyvä tule!”

Taitoluistelija Emmi Peltonen leikattiin tammikuussa.

Emmi Peltonen kuntouttaa itseään Suomessa.

3.3.2022 14:33

Taitoluistelija Emmi Peltonen julkaisi torstaina Instagramissa videon, joka sisältää hyvän uutisen. Peltonen, 22, on palannut jäälle ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen.

Peltonen joutui jäämään sivuun janoamistaan EM-kisoista tammikuussa nilkkavamman vuoksi. Samalla unelma Pekingin talviolympialaisista kariutui.

Peltosen nilkka leikattiin 1,5 kuukautta sitten.

– Jalka on parantunut vähän aikataulusta edellä. Olen saanut nyt luvan mennä jäälle. Tunnelma oli aivan ihana aamujäällä. Laitoin lempimusiikkejani soimaan ja luistelin vain. Menen maltilla eteenpäin. Eiköhän hyvä tule! Peltonen viestitti Ilta-Sanomille torstaina.

Hän kertoi kuntouttavansa itseään Suomessa.

– Jalka on hyvissä käsissä. Minulla on tosi hyvä tiimi täällä Suomessa, Peltonen kertoi.

Peltoselle oli varmasti mukava uutinen myös se, että hänen poikaystävänsä, jalkapalloilija Eero Markkanen palaa Suomeen. Markkanen teki sopimuksen Veikkausliigan HIFK:n kanssa.

Peltonen julkaisi pariskunnasta yhteiskuvan kolme päivää sitten Instagramissa.

Markkanen pelasi viime kaudella Yhdysvalloissa, jossa asui yhdessä Peltosen kanssa. Peltonen harjoittelee kunnossa ollessaan USA:ssa kesäisin.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä palaan nyt Suomeen ja liityn HIFK:hon. Tämä on hieno ja perinteinen seura, hyppään innolla mukaan enkä malta odottaa, että kausi alkaa, Markkanen sanoi HIFK:n tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?