Taitoluistelija Emmi Peltonen, 22, julkaisi kuvan sairaalavuoteelta

Emmi Peltonen joutui leikkaukseen juuri ennen kauden pääkilpailujaan.

Emmi Peltonen toipuu leikkauksesta.

17.1. 21:07

Taitoluistelija Emmi Peltonen on käynyt nilkkaleikkauksessa.

22-vuotias Peltonen joutui vetäytymään Tallinnassa käytävistä taitoluistelun EM-kisoista katkerasti viime hetkellä. Samalla karkasi Pekingin olympiaunelma.

Lue lisää: Emmi Peltonen julkaisi riipaisevan kirjoituksen, kun olympiaunelma mureni: ”Musertavaa ja sydäntäsärkevää hyväksyä”

Maanantaina luistelija julkaisi kuvan sairaalavuoteelta, ja kertoi leikkauksen sujuneen hyvin. Julkaisu keräsi paljon tsemppiviestejä seuraajilta.

– Kiitos valtavasta määrästä kannustavia viestejä, joita olen saanut. Ne merkitsevät minulle niin paljon tällaisella vaikealla hetkellä, Peltonen kirjoitti sydänemojin kera.

Kuvassa Peltosella on jalassaan paksu kipsi, mutta hän näyttää kameralle siitä huolimatta peukaloa. Viereiselle pöydälle on tuotu myös suklaakarkkeja kohentamaan mielialaa.

Peltonen kertoi aiemmin Instagramissa, että hänen koko kautensa on ollut taistelua aikaa vastaan. Hänelle ilmoitettiin jo lokakuun alussa, että nilkka on leikkauskunnossa.

Leikkaus lokakuussa olisi tarkoittanut olympiaunelman karkaamista saman tien. Niinpä suomalaisluistelija teki kovan päätöksen jättää jalan leikkaamatta. Peltonen yritti pitää jalkansa luistelu- ja kilpailukunnossa, mutta lopulta nilkka ei kestänyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?