Laura Lepistö julkaisi paljonpuhuvan päivityksen raskauden vaikeuksista – paljasti vatsassaan olevan vauvan hellittelynimen - Taitoluistelu - Ilta-Sanomat

Laura Lepistö julkaisi paljonpuhuvan päivityksen raskauden vaikeuksista – paljasti vatsassaan olevan vauvan hellittelynimen

”Selällään maataan seuraavan kerran sitten loppukesästä”, Laura Lepistö kertoi.

Laura Lepistö odottaa esikoistaan. Viime viikolla taitoluistelun Euroopan mestari joutui neuvolakäynnin jälkeen vierailemaan myös Naistenklinikalla.

2.6. 19:53

Taitoluistelun Euroopan mestari Laura Lepistö odottaa esikoistaan, jonka laskettu aika on loppukesällä. Lepistö julkaisi eilen Instagramissa päivityksen, jossa kertoo raskauteen kuuluvista vaikeista vaiheista ja tuntemuksista. Viime viikolla Lepistö oli joutunut neuvolakäynnin jälkeen käymään Naistenklinikalla.

– Tulee teidän kanssa lähinnä jaettua hyviä hetkiä ja odotuksen onnea… Mutta onhan tää 9kk matka (varmasti jokaisella!) myös paljon muuta. Epävarmuutta, luottamuksen puutetta, muutoksen ja luopumisen pelkoa, jännitystä tulevasta, Lepistö kirjoittaa.

Lepistö kertoo raskauden aiheuttavan odottamatontakin tunteiden myllerrystä.

– Yllättävänkin ristiriitaisia tunteita joista välillä potee jopa huonoa omaatuntoa. Mutta nekin kuuluu prosessiin, ja kovasti vaan sitä yrittää hyväksyä kaikenlaiset ajatukset ja tunteet. Vastapainona totta kai joka päivä niin äärettömän suurta kiitollisuutta ja onnea että sydän pakahtuu. Skaalaa kyllä riittää, Lepistö kirjoittaa.

Laura Lepistö osallistui Marko Keräsen parina Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun vuonna 2019.

Lepistö kertoo, ettei pysty raskauden loppuaikana makaamaan selällään. Päivityksessään hän myös mitä ilmeisimmin paljasti masuasukkinsa hellittelynimen.

– Niin ja bobilla kaikki mainiosti. Opittiinpa neuvolahoitajan kanssa että selällään maataan seuraavan kerran sitten loppukesästä. Ja toisaalta tulipa vierailtua ensimmäistä kertaa Naistenklinikallakin – siellähän oli rauhallinen ja turvallinen meininki, Lepistö kiittelee.

Lepistö voitti taitoluistelu-urallaan muun muassa Euroopan mestaruuden Helsingissä järjestetyissä EM-kilpailuissa vuonna 2009 sekä MM-pronssia vuotta myöhemmin.

Hän sai tottua 20 vuotta kestäneellä urheilu-urallaan kovaan ja kurinalaiseen harjoitteluun, jossa kroppa oli kovilla. Lepistö on aiemmin kertonut joutuneensa tekemään töitä saadakseen kroppansa sellaiseen kuntoon, että ylipäätään pystyi tulemaan raskaaksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?