Kohuseura HSK:n avustusten käsittely siirtyy – sai viime vuonna Helsingin kaupungin avustusta noin 70 000 euroa - Taitoluistelu - Ilta-Sanomat

Kohuseura HSK:n avustusten käsittely siirtyy – sai viime vuonna Helsingin kaupungin avustusta noin 70 000 euroa

Uusi kokouspäivä on 14. toukokuuta.

HSK on ollut viime kuukaudet kohun keskiössä.­

1.4. 18:07

Helsingin liikuntajaoston oli määrä käsitellä torstain kokouksessaan taitoluisteluseura HSK:n kaupungilta saamia avustuksia, mutta käsittely siirtyy toukokuulle. Uusi kokouspäivä on 14. toukokuuta.

– Kokouksen siirto ei liity HSK:hon. Meillä on ollut avustuskäsittelyiden kanssa vähän järjestelmäongelmia. Lisäksi kaupungin suositus on koronatilanteen takia, että luottamuselinten kokouksia harvennetaan, Helsingin liikuntajohtaja Tarja Loikkanen sanoi STT:lle.

HSK on ollut otsikoissa seuran muodostelmaluisteluvalmentaja Mirjami Penttisen saatua Taitoluisteluliitolta tammikuussa vuoden kilpailukiellon asiattoman käytöksen takia.

Liiton mukaan valmentaja syyllistyi urheilun eettisten sääntöjen rikkomiseen muun muassa käyttämällä toistuvasti valmennettaviaan kohtaan epäasiallista kieltä, huutamalla ja nöyryyttämällä. Liiton ja seuran välejä on hiertänyt HSK:n päätös palauttaa Penttisen työvelvoite 8. maaliskuuta.

Kaupungin avustus HSK:lle oli viime vuonna noin 70 000 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?