Rovaniemeläisen luistelujoukkueen jäsen nukkui pois – joukkuetovereilta liikuttavat hyvästit - Taitoluistelu - Ilta-Sanomat

Rovaniemeläisen luistelujoukkueen jäsen nukkui pois – joukkuetovereilta liikuttavat hyvästit

Julkaistu: 22.3. 12:15

Arctic Ice Starsin luistelija menehtyi noin kuukausi sitten.

Rovaniemeläistä luistelujoukkuetta kohtasi suuri suru noin kuukausi sitten, kun yksi sen jäsenistä kuoli. Seura julkaisi muistokirjoituksen Instagramissa lauantaina.

Kyseessä oli Arctic Ice Stars -nimisen joukkueen pitkäaikainen jäsen. Joukkue kertoo, että joukkuetoveri menehtyi äkillisesti nukkuessaan.

Ryhmä kertoo omistaneensa esityksensä poismenneelle jäsenelleen kansallisten sarjojen loppukilpailussa.

Muistokirjoituksen lopussa joukkue lähettää koskettavat jäähyväiset.

– Sinun hiuksissasi eli elämä, laineet löi kutreillesi, kuun säde kajasti aina hymyn huulillesi. Sisälläsi elävä kauneus kosketti kädellään kaikkia, jotka kanssasi heittäytyivät tanssiin ja liukuivat pinnalle jään. Ilo ja valo, ne olivat tehneet kodin sydämeesi, kanssasi nyt pois nukkuen. Hymysi ei koskaan katoa, se jäi elämään meidän silmiin kauneimpana näkynä, minkä syntymä sinulle soi ja sen meille sinussa toi.

Arctic Ice Stars kuuluu Rovaniemen taitoluistelijoihin. Se on kansallisessa juniorisarjassa kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue. Luistelijat ovat 14–21-vuotiaita.

Luitko jo nämä?