Supersuosittu taitoluistelun olympiamitalisti esitteli suomalaisrakkaansa Instagramissa – tapasivat Tinderissä - Taitoluistelu - Ilta-Sanomat

Supersuosittu taitoluistelun olympiamitalisti esitteli suomalaisrakkaansa Instagramissa – tapasivat Tinderissä

Pyeongchangissa taitoluistelun joukkuepronssia voittanut Adam Rippon esitteli Instagramissa uuden rakkaansa.

Rippon tunnetaan hyvin ilmeikkäästä luistelutyylistään.

5.4.2018 5:01

Yhdysvaltain mediassa suureen suosioon noussut taitoluistelija Adam Rippon, 28, esitteli Instagram-palvelussa uuden poikaystävänsä.

Rippon on ensimmäinen avoimesti homo yhdysvaltalaisurheilija, joka on voittanut mitalin talviolympialaisissa. Rippon voitti Pyeongchangissa joukkuepronssia.

Taitoluistelu on lajina Yhdysvalloissa hyvin suosittua, ja Rippon oli lajin suosituimpia nimiä jo ennen olympialaisia. Mitalin jälkeen miehen suosio on ollut vain kasvussa.

Hän muun muassa osallistui joukkuetoverinsa Mirai Nagasun kanssa Oscar-gaalaan maaliskuun alussa. Rippon on myös esiintynyt useissa yhdysvaltalaisissa talk show -ohjelmissa olympialaisten jälkeen.

Mirai Nagasu keräsi huomiota Pyeongchangin olympialaisissa suorittamalla puhtaasti vaikean kolmoisakselin. Hän osallistui Oscar-gaalaan yhdessä Adam Ripponin kanssa.

Nyt Rippon poseeraa Instagram-palvelussa paidattomana suomalaiskomistuksen vieressä. Mies on yhdysvaltalaismedian mukaan suomalainen kiinteistövälittäjä.

Rippon vahvistaa People-lehdelle, että kuvassa poseeraava komistus on hänen miesystävänsä.

– Tämä on vielä tuoretta, Rippon kommentoi.

Ripponin ystävä kertoo Peoplelle, että pari tapasi Tinderin kautta. Ripponin itsensä mukaan pari piti yhteyttä viimeisen seitsemän kuukauden ajan, mutta suhde syveni vasta viime aikoina.

Vielä kuukausi sitten kuvatussa koomikko Ellen DeGeneresin Ellen-show’ssa Rippon kertoi olevansa sinkku.

Rippon osallistui Suomessa Finlandia Trophyyn, joka kilpailtiin lokakuussa Espoossa. Hän sijoittui miesten kilpailussa kolmanneksi Kiinan Jin Boyangin ja Yhdysvaltojen Vincent Zhoun taakse.

Pyeongchangin olympialaisten yksilökilpailussa Rippon sijoittui kymmenenneksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?