Taitoluistelu

Jäätanssijan puku petti kriittisellä hetkellä olympialaisissa – murtui kyyneliin: ”Pahin painajaiseni”

Julkaistu:

Pyeongchang 2018
Ranskalaisparin pukusuunnittelija on joutunut kritiikkimyrskyn kohteeksi.
Ranskalaiset jäätanssijat Gabriella Papadakis, 22, ja Guillaume Cizeron, 23, ovat lajinsa ehdotonta eliittiä. Kaksikko kuuluu Etelä-Korean olympialaisissa kultasuosikkeihin.

Menestyshaaveet ovat elossa maanantain lyhytohjelman jälkeen, sillä Papadakis ja Cizeron ovat toisena Kanadan tähtiparin Tessa Virtuen ja Scott Moirin jälkeen. Kanadalaiset saivat suorituksestaan ennätykselliset 83,67 pistettä, ranskalaiset 81,93.

Ohjelman jälkeen nähtiin kuitenkin murtunut Papadakis. Hänen mekkonsa petti kesken ohjelman ja siirtyi paikoiltaan paljastaen Papadakisin rinnan.

Ranskalaisurheilija käsitteli tilanteen ammattilaisen tavoin ja teki suorituksensa loppuun. Ohjelman loputtua hän korjasi hädissään mekkoaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ohjelman jälkeen Papadakis saapui lehdistön eteen kyyneleet silmissään.

– Puku häiritsi suoritustani todella paljon. Pahin painajaiseni toteutui olympialaisissa. Tunsin sen välittömästi ja rukoilin, sillä se oli kaikki mitä pystyin tekemään, luistelija kertoi Reutersin mukaan.

Kaksikon pukusuunnittelija on joutunut tilanteen vuoksi kovan kritiikin kohteeksi. Ongelmat asun tai sen yksityiskohtien kanssa johtavat pistevähennyksiin, jos pukua korjaa kesken ohjelman.

– Nämä ovat miinuspisteitä pukusuunnittelijalle, Norjan Eurosportin kommentaattori Lise Rösto Jensen sanoi.

Papadakis ja Cizeron kertoivat tuntevansa olonsa turhautuneeksi. Tiistain vapaaohjelmaansa keskittyvä kaksikko kuitenkin korosti, että huomenna on uusi päivä.

– Meillä on kaikki mahdollisuudet voittaa. Teemme parhaamme.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt