Pudotuspelit huipentavat Liigapörssin kauden – näillä pelaajilla kulki runkosarjassa

IS Liigapörssin kauden huipentava pudotuspelijakso käynnistyy perjantaina.

Michael Joly (vas.) oli pörssiykkönen myös IS Liigapörssissä.

13.3. 9:49

LIIGAPÖRSSISSÄ jokainen pääsee kasaamaan oman joukkueen SM-liigan pelaajista. Kolmen hyökkääjän, kahden puolustajan ja maalivahdin kuusikko menestyy sen mukaan miten valitut pelaajat suorittavat kaukalossa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista sekä voitetuista otteluista.

Runkosarjan viiden pelijakson tuottoisin pelaaja oli HPK:n Michael Joly. SM-liigan pistepörssinkin voittanut hyökkääjä tuotti 653 pistettä. Pudotuspelijaksolle jatkavista pelaajista tuottoisin ja koko tilaston kakkonen oli Lukon Thomas Gregoire 642 pisteellä. Maalivahtien ykkönen oli Gregoiren seurakaveri Artem Zagidulin saldonaan 439 pistettä.

Lauantaina päättyneen runkosarjan viidennen pelijakson tehomies oli vahvan runkosarjan pelannut Les Lancaster. Ilves-puolustaja takoi 166 pörssipistettä. Tilastossa seuraavina tulivat hyvään vireeseen runkosarjan lopulla päässeet HIFK:n Iiro Pakarinen ja Kristian Vesalainen.

Runkosarjan jälkeen Liigapörssiä johtaa Kimmo Purtilo. Purtilon joukkue on kerännyt 4460 pistettä ja johtaa Veli Matti Mäkeä vain 18 pisteellä. Tätä eroa voi verrata kahteen hyökkääjän tekemään maalin tasakentällisin. Kärkitrion Liigapörssin koko kauden kisassa täydentää Mikko Kukkola.

Liigapörssin pelit jatkuvat perjantaina kun SM-liigan puolivälieräsarjat käynnistyvät kolmella otteluparilla.

Oman joukkueen Liigapörssiin voi kasata täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?