Katsojan idioottimainen temppu hämmensi Jyväskylässä – Olli Jokinen: ”En ole koskaan nähnyt tuollaista”

Olli Jokinen ja Jukka Rautakorpi oppivat uutta.

Jukka Rautakorpi oli harmistunut tappio-ottelun jälkeen.

17.2. 23:37

Jukurit löi JYPin voittomaalikilpailun päätteeksi lukemin 2–1 Jyväskylän perjantai-illassa ja on voittonsa myötä yhä tiukasti mukana pudotuspelikamppailussa.Tappio hankaloitti JYPin tilannetta merkittävästi. Jyväskyläläisten matka viimeiselle pudotuspelipaikalle on seitsemän pistettä.

Äärimmäisen tasaisen väännön erikoisin tapaus nähtiin jatkoajalla, kun vierasjoukkueen kapteeni Juhamatti Aaltonen oli läpiajossa.

Aaltonen lähestyi ylhäisessä yksinäisyydessään JYPin maalia vartioinutta Veini Vehviläistä, kun katsomosta heitettiin toinen kiekko jäälle. Aaltonen pelasi tilanteen loppuun, mutta ei onnistunut ratkaisemaan peliä Vehviläisen huipputorjunnan ansiosta.

Tilanne vihellettiin Vehviläisen kopin jälkeen poikki ja tuomaristo kokoontui palaveriin. Tuloksena rangaistuslaukaus Jukureille.

Ottelu ei ratkennut Aaltosen yritykseen, sillä Vehviläinen torjui myös tuon yrityksen.

Tästäkin huolimatta kummankin joukkueen valmentajat olivat ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa hämillään tilanteesta.

– Itse en ole koskaan tuollaista nähnyt. Jonkin verran ollaan molemmat tässä jääkiekon parissa oltu mukana, ja varmaan oli ensimmäinen kerta, kun tällainen tilanne nähtiin, Jukurien pääkäskijä, yli 1200 NHL-ottelua pelannut Olli Jokinen kommentoi.

Hurrikaanipaitojen mentori Jukka Rautakorpi oli valmentajakollegansa kanssa samoilla linjoilla.

– Ei ole tuohonkaan mitään lisättävää. Minulla ei ole mitään hajua, miten se menee. Ihan outo juttu kaiken kaikkiaan. Eihän tuo nyt kuulu tietenkään (peliin). Vähän tuntuu oudolta, että joukkueet tavallaan kärsii tuosta, Rautakorpi pohti.

Jukurit kohtaa lauantaina kotikaukalossaan HIFK:n. JYPin pelit jatkuvat ensi tiistaina Tampereella Ilvestä vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?