Kultaleijona Frans Tuohimaa nosti kytkintä Mikkelistä – uusi osoite selvillä

Expressenin mukaan Tom Hedberg siirtyy HIFK:hon.

HIFK on SM-liigassa yhdeksäntenä.

15.2. 21:57

Jukurit ja maalivahti Frans Tuohimaa ovat purkaneet kuluvaa kautta koskeneen pelaajasopimuksen.

Mikkeliläisseuran mukaan aloite tuli pelaajalta, joka oli tyytymätön loppukaudeksi tarjolla olleeseen rooliin ja peliaikaan.

Tuohimaa, 31, jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa toisena olevan Skellefteån joukkueessa.

Tuohimaa oli mukana vuonna 2022 Leijonien joukkueissa, jotka voittivat olympia- ja MM-kultaa.

Jukurit teki loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Severi Auvisen kanssa. 21-vuotias Jokerien kasvatti on torjunut tällä kaudella Imatran Ketterän maalilla Mestiksessä. Hänen torjuntaprosenttinsa 19 ottelussa oli 91,24.

HIFK on hankkinut vahvistuksen takalinjoilleen, kertoo Expressen.

Ruotsalaislehden mukaan puolustaja Tom Hedberg vaihtaa Brynäs IF:n peliasun HIFK:n nuttuun. Expressen kertoo, että Hedberg, 23, tulee Helsinkiin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Hedbergillä on sopims Brynäsiin myös ensi kaudeta. Hän ei näytä olevan päävalmentaja Mikko Mannerin suunnitelmissa: mies ei ole esiintynyt Brynäsin otteluissa tapaninpäivän jälkeen.

Expressen kertoi aiemmin keskiviikkona, että Vaasan Sportin ruotsalaishyökkääjä Axel Holmström jatkaa kauttaan Sveitsin pääsarjassa pelaavan Langnaun riveissä. Hänen perässään olivat useat ruotsalaisseurat.

Langnau ei ole vahvistanut siirtoa. Sport kertoi keskiviikkona päivällä, että Holmström siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella uuteen seuraan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?