IS Liigapörssin runkosarja huipentuu – HPK:n tähtihyökkääjä nelosjakson tehomies

Liigapörssin runkosarjan päättävä viides pelijakso käynnistyy maanantaina.

Michael Joly (oik.) on ollut tuottoisa kaukalossa ja Liigapörssissä.

12.2. 10:50

IS Liigapörssissä jokainen pääsee kasaamaan oman joukkueen SM-liigan pelaajista. Kolmen hyökkääjän, kahden puolustajan ja maalivahdin kuusikko menestyy sen mukaan miten valitut pelaajat suorittavat kaukalossa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista sekä voitetuista otteluista.

Päättyneellä neljännellä pelijaksolla tuotteliain liigapelaaja oli Michael Joly. HPK:n kultakypärä tuotti hänet valinneille valmentajille 211 pistettä. Yli 200 pistettä puhkaisivat myös Sportin Emil Johansson, JYPin Sami Niku, KalPan Lasse Lappalainen sekä HPK:ssa niin ikään pelaava Arttu Pelli. Maalivahtien ykkösnimi oli mm. maalin sarakkeeseensa kirjauttanut Ässien Niklas Rubin.

Etevin valmentaja Liigapörssin nelosjaksolla oli Janne Jokinen. Jokisen joukkue saalisti 1347 pistettä ja oli 27 pistettä edellä ennen toiseksi tullutta Otto Salosta. Kolmantena nelosjaksolla oli Kimmo Purtilo ja neljäntenä Mika Reunanen. Koko kautta Liigapörssissä johtaa Tero Matilainen ennen Jesse Riuttaa.

Liigapörssin runkosarjan huipentava viides pelijakso käynnistyy maanantaina. Ohjelmassa on yksi ottelu kun Ilves isännöi Sportia.

Oman joukkueen Liigapörssiin pääsee kasaamaan täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?