Ilves julkaisi poikkeuksellisen somehitin – Turusta tuli heti vastalause

Eemeli Suomi teki jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Sitä juhlistettiin komealla videolla.

Eemeli Suomi jatkaa Ilveksessä.

Ilveksen kapteeni ja teho- sekä sielupelaaja Eemeli Suomi, 27, jatkaa tamperelaisseurassa kaksi kautta tämän kevään jälkeenkin. Suomi ja Ilves solmivat vuoteen 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Ilves tiedotti sopimuksesta poikkeuksellisella tavalla. Seura julkaisi somekanavissaan videon, jossa mukaillaan legendaarista Kymppitonni-ohjelmaa. Tähtipelaaja Joona Ikonen arvuuttelee sanaa sopimus vihjeellä: – Tämä voi olla kirjallinen tai suullinen, ja mitaltaan kuinka pitkä tahansa.

Lopulta vastaa Suomi, joka kertoo tehneensä jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Poikkeuksellisen videosta tekee myös se, että esimerkiksi puolustaja Les Lancaster näyttelee aivan mainiosti.

Videota oli parissa tunnissa katsottu Twitterissä jo yli 20 000 kertaa.

Ilveksen sometiimi on niittänyt viime kausina mainetta luovuudellaan. Tällä kertaa Turusta kajahti kuitenkin syyte plagioinnista.

Turun Palloseuran maankuulu fanitili Tepes-Valtuusto huomautti, että TPS oli tehnyt jo muutama vuosi sitten täysin vastaavan pätkän. Tuolloin tosin Lauri Korpikoski arvuutteli sanaa ”TPS-risteily” ohjelmassa ”Tepsi-tonni1000”. TPS-risteily seilattiin tammikuussa 2020.

Ilveksen somepamppu Antti Tuomisto kuittasi tilanteen huumorilla Twitterissä.

– Huikee, että [TPS:n versio] on tehty oikeassa setissä...Omaperäisyydestä voi syyttää mua, sillä ei ollut tämä tullut aiemmin vastaan, Tuomisto twiittasi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?