Umpisurkean SaiPan kirpputorilla käy kuhina – nyt lähti ykköspakki

SM-liigan jumboporukka tyhjentää joukkuettaan minkä ehtii, koska suljetun sarjan takia loppukauden otteluissa ei ole enää mitään pelattavaa.

Lappeenrannan SaiPa on murheellinen ilmestys.

30.1. 16:24

SM-liigassa tukevasti viimeisenä oleva Lappeenrannan SaiPa kertoi maanantaina purkaneensa hyökkääjä Veikko Loimarannan ja kanadalaispuolustaja Aaron Irvingin pelaajasopimukset.

Loimaranta, 22, suuntasi viime viikolla kahden ottelun lainapestillä HPK:hon, joka ilmoitti maanantaina tehneensä hyökkääjän kanssa kevääseen 2024 ulottuvan sopimuksen. Loimaranta pelasi tällä kaudella SaiPassa 37 ottelua tehopistein 3+4.

SaiPan avainpelaajiin kuulunut Irving, 26, siirtyy Sveitsin liigan Davosiin. SaiPan kapteenistoon kuulunut Irving pelasi tällä kaudella 42 liigaottelua tehoin 5+18.

– Sopimuksen purun taustalla on ennen kaikkea taloudellisen tilanteen turvaaminen. Saamamme korvaus HC Davosilta on tähän hetkeen niin merkittävä, että tähän ratkaisuun päädyttiin, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen sanoi seuran kotisivuilla.

Ennen Irvingin ja Loimarannan lähtöä SaiPasta olivat hiljattain lähteneet jo hyökkääjät Jarno Koskiranta, Kristian Pospisil ja Olavi Vauhkonen.

Joukkueella on jäljellä vielä 16 ottelua, mutta suljetun sarjan takia loppukauden otteluissa ei ole enää minkäänlaista panosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?