Suosikkinäyttelijän poika hurjasteli hattu­tempun SM-liigassa – sivusi upeasti seura­historiaa

Aapeli Räsänen vietti tehoiltaa ja iski tehot 3+2 Ilvestä vastaan.

Aapeli Räsänen on KalPan tärkeimpiä pelaajia.

28.9. 23:11

KalPan ykkössentteri ja tähtihyökkääjä Aapeli Räsänen, 24, oli hurjassa vedossa keskiviikon SM-liigakierroksella, kun KalPa rummutti Ilveksen kumoon.

Räsänen hurjasteli peräti viisi tehopistettä KalPan 7–4-voitossa. Viiteen tehopisteeseen sisältyi pelurin ensimmäinen hattutemppu kotimaan pääsarjassa. Räsäsen kirjautti Ilvestä vastaan tehot 3+2.

Räsänen ylsi tehoiltansa myötä myös jakamaan KalPan seurahistoriaa. Hän on nousi viiden muun pelaajan kanssa viiteen tehopisteeseen – mitä tulee yhdessä ottelussa eniten tehopisteitä tehneeseen KalPa-pelaajaan.

Tamperelaislähtöinen peluri pelaa nyt kolmatta kauttaan savolaisjoukkueessa. Räsänen on nostanut profiiliaan kausi kaudelta, ja tehopistemäärät ovat kasvaneet joka vuosi. Räsänen on tehopistetuotannon lisäksi erittäin luotettava kahden suunnan hyökkääjä.

Räsäsen isä, Aimo Räsänen, 56, on tunnettu suomalainen näyttelijä. Hän näyttelee muun mussa Uusi päivä -sarjassa, jossa hänen hahmonsa Otso Karhu on erittäin pidetty.

KalPa katkaisi Ilves-voitolla kahden ottelun tappioputken, jonka aikana kuopiolaiset kärsivät tehottomuudesta. Ennen seitsemän maalin ilotulitusta KalPa osui sekä Sportia että Ässiä vastaan ainoastaan kerran.

Kuopiolaiset ovat runkosarjan 8. sijalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?