Mitä ihmettä? TPS-hyökkääjä ampaisi IS Liigapörssin kärkeen!

TPS:n hyökkääjällä Markus Nurmella kausi alkoi räväkästi kaukalossa ja IS Liigapörssissä.

Markus Nurmi on hyvässä iskussa jäällä ja Liigapörssissä.

10.9.2021 13:23

SM-liigan uusi kausi käynnistyi torstaina viime kevään finaaliparin Lukon ja TPS:n kohdatessa Raumalla. Runsasmaalisen ottelun voitti TPS lukemin 3-5. Turkulaisten maaleista vastasivat mm. nuoret Markus Nurmi, 23, sekä Juuso Pärssinen, 20.

Myös IS Liigapörssin kausi ja ensimmäinen pelijakso käynnistyivät avausottelun myötä. Liigapörssissä jokainen pääsee kasaamaan oman joukkueen SM-liigan pelaajista. Joukkue menestyy sen mukaan miten valitut pelaajat onnistuvat oikeissa liigaotteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista sekä torjunnoista.

Omat joukkueensa olivat kasanneet myös Nurmi ja Pärssinen. Molempien kausi alkoi vahvasti. Pärssinen on avauspäivän jälkeen koko Liigapörssin sijalla kymmenen. Nurmen kasaaman joukkueen kausi alkoi vielä paremmin. Lempinimeä ”Ruskon Leijona” kantava Nurmi nimittäin johtaa koko Liigapörssiä.

– Pärssinen sanoi heti pelin jälkeen, että tuli kovat pisteet. Se oli itse kymmenentenä ja katto että oon aika lähellä kärkeä. Ja kärjessähän sitten oltiin, piikkipaikalla oleva Nurmi kertoo.

TPS-hyökkääjä luotti Liigapörssin avauspäivänä ketjukaverina pelaavan Pärssiseen, nuoriin seurakavereihin Mikael Pyyhtiään ja Jimi Suomeen. Maaliin Nurmi oli ottanut niinikään seurakaveri Andrei Karejevin. Ainoa Lukko-pelaaja Nurmen joukkueessa oli Suomen pakkipariksi valikoitunut Vili Saarijärvi. Myös itsensä Nurmi oli valinnut oman joukkueeseensa.

– Meillä oli peli, niin heti sai hyvät pisteet ja arvonnousut kotiin. Ja täytyy itselle antaa mahdollisuus, jos ei lähde niin pitää heittää ukko katsomoon, Nurmi veistelee.

Nurmen, Pärssisen ja muiden Liigapörssi-valmentajien taistelu pisteistä jatkuu perjantaina, kun SM-liiga jatkuu viidellä ottelulla. Kauden avaavan pelijakson parhaat ovat tiedossa lokakuun alussa.

Oman joukkueen IS Liigapörssiin pääsee kasaamaan täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?