IS Liigapörssin alku lähestyy – kuka nousee pörssiykköseksi?

Liigapörssissä jokainen pääsee kokeilemaan taitojaan valmentajana.

Vili Saarijärvi (oik.) sekä Robin Press (vas.) olivat viime kaudella kovaa valuuttaa Liigapörssissä.

Liigapörssissä idea on kasata oma joukkue SM-liigan pelaajista. Kasattu kuuden hengen joukkue menestyy sen mukaan, miten valitut pelaajat onnistuvat oikeissa otteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista, torjunnoista sekä voitetuista otteluista.

Edelliskauden paras kotikatsomoiden valmentaja Liigapörssissä oli Janne Kangasluoma. Koko kauden aikana Kangasluoma joukkue keräsi 5131 pörssipistettä. Koko kauden kakkonen oli Mika Soismaa. Kärkiviisikon täydensivät Kimmo Korhonen, Jani Tuominen sekä Lauri Niemi.

Tuottoisin pelaaja SM-liigassa oli mestaruutta juhlineen Lukon Robin Press. Ruotsalaispuolustaja takoi kauden aikana hämmästyttävät 743 pörssipistettä. Eroa tilastokakkoseen seurakaveri Vili Saarijärveen tuli yli 150 pistettä. Saarijärven saldo oli 577. Paras hyökkääjä oli KooKoossa pelannut Ahti Oksanen ja maalivahtien ykkönen Lukon Lassi Lehtinen.

SM-liigassa jatkavista pelaajista Saarijärvi sekä Lehtinen olivat pelipaikkojensa ykköset. Pakkitilaston kakkonen oli HPK:sta TPS:aan siirtynyt Elmeri Eronen. Edelleen kotimaassa jatkavista pelaajista Lukon HIFK:hon vaihtanut Eetu Koivistoinen oli hyökkääjien kärkinimi ja kakkonen pistepörssin voittanut, ja nyt Ilveksessä pelaava, Petri Kontiola.

SM-liigan ja Liigapörssin uusi kausi käynnistyy 9.päivä syyskuuta. Samalla alkaa taistelu pörssikuninkuuksista ja tehokkaiden pelaajien valinnoista.

Oman IS Liigapörssi joukkueen pääsee kasaamaan täällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?