Kuva: Näin vinossa Kanada-malja on Lukon villien mestaruusjuhlien jälkeen – vaurioita paikattu jeesusteipillä - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Kuva: Näin vinossa Kanada-malja on Lukon villien mestaruusjuhlien jälkeen – vaurioita paikattu jeesusteipillä

Kanada-malja ei pysynyt ehjänä Lukon mestaruusjuhlissa.

12.5. 11:08

Raumalla juhlittiin railakkaasti, kun Lukko voitti Suomen mestaruuden 58 vuoden tauon jälkeen.

Lukon joukkueenjohtajan Mika Kuosmasen Twitterissä julkaisemasta kuvasta käy ilmi, että mestaruuspokaali Kanada-malja on kokenut kovia juhlahumussa.

Komean pokaalin malja on vääntynyt vinoon, ja pystistä puuttuu toinen pelaajakoristeista.

Lisäksi näyttää, että pokaalia on yritetty parsia kasaan ilmastointiteipillä eli kansankielellä jeesusteipillä.

Mestaruusjuhlat Raumalla alkoivat heti päätössummerin soitua. Jo itse ottelua seurasi valtava määrä faneja kaupungin ulkoterasseilla.

Villiksi meno yltyi, kun mestarijoukkue saapui linja-autollaan Äijänsuon jäähallille, jossa raumalaiset olivat sankoin joukoin vastassa sankareitaan.

Kun Lukon pelaajat tulivat ulos bussista, Kanada-malja eli ”Poika” putosi jäähallin piha-asvaltille.

Tässä yhteydessä on hyvä ottaa huomioon, että mestaruusjuhlissa nähtävä pokaali on kopio alkuperäisestä Kanada-maljasta. Oikean Kanada-maljan pelaajat saavat käsiinsä vain siksi aikaa, kun juhlivat mestaruutta jäällä.

Kanada-Malja oli vinossa jo illan juhlissa.

Erityishuomion faneilta sai Lukon päävalmentaja Pekka Virta. Fanit lauloivat pitkään tämän nimeä, ja bussin etupenkillä istunut Virta oli maireasta ilmeestä päätellen tilanteesta varsin mielissään. Suomen mestaruus oli Virrallekin uran ensimmäinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?