Tuhannet ihmiset osallistuivat railakkaisiin mestaruusjuhliin Raumalla virkavallan ohjeista huolimatta – poliisi puuttui häiriökäyttäytymiseen - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Tuhannet ihmiset osallistuivat railakkaisiin mestaruusjuhliin Raumalla virkavallan ohjeista huolimatta – poliisi puuttui häiriökäyttäytymiseen

Poliisille ilmaantui illan aikana häiriökäyttäytymisen aiheuttamia tehtäviä.

Raumalla juhlittiin jääkiekon miesten Suomen mestaruutta sankoin joukoin.

12.5. 1:33

Raumalla otettiin ilo irti kauan kaivatusta jääkiekon miesten Suomen mestaruudesta tiistaina. Poliisi arvioi, että illalla liikkeellä oli tuhansia ihmisiä.

Illan edetessä ilmaantui poliisille eriasteisen häiriökäyttäytymisen aiheuttamia tehtäviä. Iltayhdentoista aikaan Lounais-Suomen poliisista sanottiin, että kaikesta huolimatta juhlinta oli kuitenkin sujunut rauhallisesti.

Autojen ikkunoista hulmuavat liput, suihkulähteessä kastautuminen ja äänekäs juhlinta ovat tuttu näky suomalaisilla paikkakunnilla etenkin jääkiekkomestaruuksien ratkettua eikä poikkeuskauden mestaruusjuhlinta poikennut normaalista, vaikka poliisi olikin niin toivonut.

– Kultajuhlat juhlitaan tänä vuonna omissa kotikatsomoissa. Iloita saa, mutta poliisin vahva suositus on, että torilla ei tavata, Lounais-Suomen poliisi kertoi Twitterissä.

Myöhemmin poliisi muistutti twiitissään kansalaisia huomioimaan turvavälit. Samalla toivottiin juhlakansan siirtyvän pikku hiljaa omiin oloihinsa.

Alkuyöstä ennen kello yhtä poliisi twiittasi Rauman jäähallin ja torin ympäristön hiljenneen ja ihmisten siirtyneen koteihinsa.

Lukon edellisestä Suomen mestaruudesta oli vierähtänyt jo 58 vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?