Eetu Koivistoinen siirtyy Lukosta HIFK:hon - SM-liiga - Ilta-Sanomat

HIFK teki kovan kaappauksen – nappasi Lukon tehohyökkääjän

Eetu Koivistoisen ura jatkuu Helsingissä.

Eetu Koivistoinen on noussut tällä kaudella Leijonien kokoonpanoon.­

22.1. 10:13

HIFK on vahvistanut hyökkäysarsenaaliaan ensi kaudeksi. Helsinkiläisseura on värvännyt Eetu Koivistoisen joukkueeseensa.

25-vuotias Koivistoinen debytoi Suomen A-maajoukkueessa marraskuussa Helsingissä pelatussa turnauksessa.

Keskushyökkääjä on pelannut vahvan kauden Rauman Lukossa. Hän on tehnyt 25 pelaamassaan liigaottelussa 14 maalia ja antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

Pitkään joukkueen kultakypärä päässään viilettänyt Koivistoinen on tällä hetkellä Lukon toiseksi tehokkain pistemies. Hän on kakkossijalla SM-liigan maalintekijätilastossa.

Lukko olisi halunnut pitää avainpelaajansa riveissään. Koivistoisen ei ollut kuitenkaan vaikea tarttua HIFK:n tarjoamaan kokonaispakettiin.

Espoolaisen juniorimyllyn läpi käynyt Koivistoinen on pelannut koko liigauransa Lukossa. Hän pelasi raumalaisten riveissä ensimmäiset liigaottelunsa kaudella 2015–16.

Keskushyökkääjän jääkiekkoura oli vaakalaudalla ennen sitä.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta nähdään tulevina kausina SaiPan peräsimessä. Virran siirtymisellä länsirannikolta itärajan tuntumaa on spekuloitu kuukausitolkulla.

Lukko kertoi jo marraskuussa 2019, että Marko Virtanen seuraa Virtaa Lukon päävalmentajana kauden 2020–21. Virtanen valmentaa tällä hetkellä Lukon A-junioreita.

Virta perii kolmen yt-kierroksen SaiPan päävalmentajan pestin Ville Hämäläiseltä, joka astui marraskuun alussa lappeenrantalaisryhmän puikkoihin lomautetuksi tulleen Tero Lehterän paikalle.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?