ESS: Pasi Nurmiselle syyte törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta - SM-liiga - Ilta-Sanomat

ESS: Pasi Nurmiselle syyte törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Pasi Nurminen sai syytteen.

Nurminen kuvattuna vuonna 2015.­

22.1. 0:12

Lahden Pelicansin pääomistajaa Pasi Nurmista syytetään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kertoo Etelä-Suomen Sanomat.

Lehden mukaan Nurminen oli syyskuussa taksilla matkustaessaan tarttunut rattiin kesken ajon, jolloin taksi suistui tieltä. Pelicans tiedotti muutama päivä tapahtuneen jälkeen, että Nurminen ei toistaiseksi osallistu Pelicansin toimintaan. Myöhemmin Pelicansin hallitus valitsi puheenjohtajakseen Nurmisen tilalle Tommi Kurkaan.

Poliisi epäili Nurmista myös taksinkuljettajaan kohdistuneesta pahoinpitelystä sekä laittomasta uhkauksesta ja virkamiehen vastustamisesta, lehti kertoo. Näiden rikosnimikkeiden osalta syyttäjä on tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen.

Nurmisen, 45, oma pelaajaura päättyi polvivammaan 2005. Maalivahti ehti 2000-luvun alussa pelaamaan kaksi kautta NHL:n Atlanta Thrashersin ykkösmaalivahtina.

Leijonissa MM-pronssia ja MM-hopeaa pelaajana saavuttanut Nurminen kuului A-maajoukkueen kultajoukkueen valmennustiimiin 2011. Hän on peliuransa jälkeen toiminut maalivahti- ja apuvalmentajana paitsi Leijonissa myös Pelicansissa, Jokereissa ja Avangard Omskissa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?