10 000 euron lippu SM-liigan otteluun meni kaupaksi – hollolalainen perheyritys tarttui Pelicansin hurjaan ideaan

Hollolalainen perheyritys Viherpalvelut Hyvönen Oy tarttui Lahden Pelicansin tarjoukseen.

Pelicansin maskotti Pekko Pelikaani saa viimeinkin seuraa Isku Areenan lehtereille.

11.1.2021 18:24

Lahden Pelicans uutisoi viikonloppuna tarjoavansa tammikuun kolmeen kotiotteluunsa poikkeuksellista VIP-pakettia hulppeaan 10 000 euron hintaan. Nyt ensimmäinen paketeista on mennyt kaupaksi.

Pelicans tiedotti maanantaina, että hollolalainen perheyritys Viherpalvelut Hyvönen Oy osti President VIP -nimellä kulkevan paketin lauantaina pelattavaan Pelicans–Jukurit-otteluun.

Paketti tarjoaa maksimissaan neljälle hengelle mahdollisuuden katsoa SM-liigaottelu täysin omassa rauhassa muuten tyhjässä Isku Areenassa.

Palveluun kuuluu muun muassa 120 kilometrin säteellä toimiva kuljetus jäähallille, vapaasti valitut paikat autiosta katsomosta, areenan sauna-aitio ja ammattikokin valmistamat ruokailut. VIP-vieraat pääsevät myös valitsemaan ottelussa kotijoukkueen parhaan pelaajan.

– 12-vuotias poikamme pelaa Pelicansin junioreissa ja on kova Pelicans- sekä Ryan Lasch -fani. Hän innostui valtavasti kuullessaan tällaisesta mahdollisuudesta. Meidät valittiin Hollolan vuoden 2019 yrittäjiksi emmekä ole tuota palkintoa mitenkään juhlineet, niin tässä on hyvä tilaisuus myös siihen, Hyvönen Oy:n talous- ja henkilöstöjohtaja Katja Hyvönen kertoi tiedotteessa.

Voimassaolevat koronasäännökset rajaavat yleisötapahtumiin sallittavan henkilömäärän kymmeneen henkilöön. SM-liigaseurat ovat joutuneet taloudellisesti todella tiukoille, kun otteluita on jouduttu pelaamaan tyhjille katsomoille.

– Halusimme tukea ja auttaa seuraa. Pelicans on pelannut todella hienosti tämän kauden ja onhan se upeaa päästä seuraamaan ja kannustamaan joukkuetta privaattipaikoille, Hyvönen totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?