Oulun Kärppien ottelussa joukkoaltistuminen koronalle - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Oulun Kärppien SM-liigaottelussa joukkoaltistuminen koronavirukselle

Aiemmin tänään Kärpät tiedotti, että otteluissa ei ole tapahtunut joukkoaltistumisia.

Joukkoaltistuminen tapahtui Kärppä-klubilla, joka on Oulun seudulla tärkeä yritysten verkostoitumispaikka. Kuva on vuodelta 2015.­

30.11.2020 20:57

Oulun seutu kärvistelee nyt leviämisvaiheessa olevan koronapandemian kourissa.

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi esimerkiksi jääkiekon liigaseura Kärpät ilmoitti tänään siirtävänsä kuusi tulevaa kotiotteluaan myöhempään ajankohtaan.

Nyt on käynyt ilmi, että viime viikonloppuna Kärppien ottelussa on tapahtunut joukkoaltistuminen.

Oulun kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että ”lauantaina 28.11. Kärppä-pelin ProJob-klubilla kello 17–22 olleet ovat voineet altistua koronalle. Klubilla tänä aikana oleskelleiden henkilöiden tulee seurata tavallista tarkemmin vointiaan ja hakeutua lievilläkin oireilla välittömästi koronatestiin maskilla suojautuneena.”

Lue Oulun kaupungin koko tiedote tästä linkistä.

Vielä aiemmin tänään Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen sanoi Kärppien tiedotteessa näin:

– Altistumisia ja tartuntoja ei Kärppien kotiotteluissa ole ollut, mutta siitä huolimatta pelien pelaaminen tämänhetkisessä tilanteessa tuntuisi väärältä ratkaisulta. Tärkeintä on saada tilanne hallintaan, sillä ihmisten terveys menee aina etusijalle.

Kärpät kohtasi lauantaina kotiottelussaan Tapparan. Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 2 723 katsojaa. Kärppä-klubi tunnetaan perinteisesti yhtenä koko Oulun seudun tärkeimpänä yritysten verkostoitumispaikkana.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?