Ilves ja Tappara tiedottivat useista ottelusiirroista - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Pirkanmaalle tiukat korona­rajoitukset – Ilves ja Tappara tiedottivat useista ottelusiirroista

Ilveksen ja Tapparan kotipelien uudet päivämäärät selviävät myöhemmin.

Ilves on SM-liigan kärjessä, Tappara kahdeksantena.­

29.11.2020 15:07

SM-liigaseurat Ilves ja Tappara ovat siirtäneet joulukuun ottelujaan Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän asettamien uusien, aiempaa tiukempien koronarajoitusten seurauksena.

Ryhmä tiedotti sunnuntaina, että julkisissa sisätiloissa, museoissa ja teattereissa sekä kaikissa yleisötilaisuuksissa yleisömäärä suositellaan rajattavaksi korkeintaan kymmeneen henkilöön. Yksityistilaisuuksissa jatketaan enintään 10 osallistujan suositusta.

Julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat suositellaan suljettaviksi. Lisäksi suositellaan, että aikuisten joukkueurheilu sekä kontakti- ja kamppailulajit laitetaan tauolle.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet pyritään kuitenkin turvaamaan.

Suositukset astuvat voimaan keskiviikkona 2. joulukuuta ja ovat voimassa joulukuun 21. päivään asti. Suositusten tavoitteena on estää Pirkanmaan joutuminen koronaviruksen leviämisvaiheeseen. Tällä hetkellä maakunta on viruksen kiihtymisvaiheessa.

Ilveksen 4.12. merkitty HIFK- ja 9.12. TPS-ottelu siirretään. Uudet ottelupäivät ilmoitetaan lähipäivinä.

– Ilves kiittää alkukauden aikana kotiotteluissaan käyneitä katsojia vastuullisesta käyttäytymisestä ja ohjeistusten noudattamisesta. Yhdeksässä kotiottelussamme katsojia on ollut yhteensä lähes 27 000 ja tietojemme mukaan Hakametsän jäähallissa ei ole tapahtunut altistumisia, seura kiittää tiedotteessaan.

Tappara siirtää neljää ottelua: listalla ovat TPS- (alkuperäinen pelipäivä 5.12), Kärpät- (8.12), Jukurit- (11.12) ja HIFK-ottelu (18.12). Uudet ottelupäivämäärät tiedotetaan myöhemmin.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?