Hurja onnettomuus Helsingin jäähallissa – katsoja horjahti yli kaiteen ja putosi

Katsoja vietiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin.

Yleisöä maskit päällä sekä tyhjä katsomon osa jääkiekon Liigan ottelussa HIFK–Tappara Helsingin jäähallissa perjantaina.

21.11.2020 14:32

HIFK:n ja Tapparan välisessä jääkiekko-ottelussa tapahtui perjantai-iltana onnettomuus. Helsingin jäähallissa Nordenskiöldinkadulla ottelua seurannut katsoja horjahti kaiteen yli ja putosi muutaman metrin matkan alemmalle katsomoriville.

Tapaturma herätti huomiota muissa ottelun katsojissa ja siitä on kirjoitettu muun muassa Twitteriin ja Jatkoaika-keskustelupalstalle.

Helsingin poliisi ja pelastuslaitos vahvistavat tapauksen Ilta-Sanomille ja kertovat, että se hoidettiin ensihoitotehtävänä. Siksi siitä ei tiedoteta enempää.

HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli taas kertoo, että hallin järjestyksenvalvojat ja ensiapu saapuivat paikalle nopeasti onnettomuuden tapahduttua.

Loukkaantunut katsoja vietiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin, hän kertoo. Linnavallin mukaan katsoja oli tajuissaan ambulanssiin noustessaan.

Tiedätkö hänen vaiheistaan enempää?

– En tiedä enempää, mikä tilanne tällä hetkellä on. Katsojien joukossa oli myös ollut lääkäri, joka oli tullut paikalle. Hyvin nopeasti oli siirretty ambulanssiin ja sairaalaan jatkotutkimuksiin.

– Tilanne oli mennyt niin, että hän oli rivillä yhdeksän. Hän oli kääntynyt jostain syystä selkä kentälle päin ja horjahtanut taaksepäin. Pudotus tasanteelle on ollut maksimissaan kolme metriä, Linnavalli sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

MM-jääkiekko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?