Tampereen Ilvekselle huippuvahvistus NHL:stä! ”Poikkeuksellisen lahjakas” - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Tampereen Ilvekselle huippuvahvistus NHL:stä! ”Poikkeuksellisen lahjakas”

Barrett Hayton, 20, vahvistaa lainasopimuksella Tampereen Ilvestä.

Barrett Hayton nuorten MM-kisoissa joulukuussa 2019. Hän toimi turnauksessa Kanadan kapteenina.­

18.10. 11:13

NHL-joukkue Arizona Coyotesin keskushyökkääjä Barrett Hayton liittyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella jääkiekkoliigan Ilvekseen, tamperelaisseura tiedotti. Hayton, 20, on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja vuodenvaihteessa MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Hayton saapuu Suomeen alkuviikosta ja liittyy joukkueeseen karanteenijaksonsa jälkeen.

– Hayton pelaa ensimmäisen ottelunsa Ilveksessä maajoukkuetauon jälkeen. Todennäköisesti hänet nähdään Hakametsän jäällä Ilves-Lukko-kotiottelussa 11. marraskuuta, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi.

– Barrett Hayton on poikkeuksellisen lahjakas, monipuolinen ja luotettava pelaaja, joka pystyy pelaamaan kaikissa pelitilanteissa erinomaista kahdensuunnan peliä joukkueensa etua ajatellen ja esimerkkinsä kautta ketjuaan johtaen. Tämä on upea juttu Ilvekselle ja koko Liigalle, että näin kovan tason pelaajia nähdään tällä hetkellä Suomessa, Koskela ylisti.

Viime kaudella Hayton pelasi Arizona Coyotesin riveissä 20 NHL-runkosarjaottelua, joissa hän teki yhden maalin ja syötti kolme.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?