KooKoon SM-liigajoukkueessa koronavirustartunta - SM-liiga - Ilta-Sanomat

SM-liigajoukkue KooKoossa koronavirustartunta – pelaaja on määrätty eristykseen

KooKoo alle 20-vuotiaiden joukkueessa koronavirustartuntojen määrä on noussut yhteensä kymmeneen.

Kuvituskuva.­

18.9. 12:05

SM-liigajoukkue Kouvolan KooKoo ilmoitti perjantaina, että sen joukkueessa on todettu koronavirustartunta.

Liigajoukkueen koronatestit tehtiin maanantaina ja niiden tulokset varmistuivat perjantaina. KooKoon edustusmiehistön koronavirusta sairastava pelaaja on määrätty terveysviranomaisten mukaan eristykseen, joka jatkuu terveysviranomaisten erikseen määräämään ajankohtaan asti.

Muun joukkueen osalta karanteeninomaiset olosuhteet päättyvät 22. syyskuuta.

KooKoo ilmoitti, että kaikki sen liigajoukkueen pelaajat ovat olleet karanteeninomaisissa olosuhteissa, eivätkä ole altistaneet joukkueen ulkopuolisia henkilöitä koronavirukselle.

KooKoo tiedotti myös, että sen alle 20-vuotiaiden joukkueessa koronavirustartuntojen määrä on noussut yhteensä kymmeneen.

Aiemmin negatiivisen testituloksen saaneiden pelaajille tehtiin uusintatestit, koska heillä oli oli ilmennyt oireita. Uusi tartunta löytyi jälkimmäisessä koronavirustestissä.

Viime viikolla KooKoo tiedotti yhteensä viiden pelaajan ja yhden ottelutapahtuman toimihenkilön tartunnasta ja aiemmin kuluvalla viikolla kolmesta uudesta tartunnasta.

Terveysviranomaiset ovat määränneet tartunnan saaneet henkilöt eristykseen.

Alle 20-vuotiaiden joukkueen virukselle altistuneet henkilöt jatkavat terveysviranomaisten määräämässä karanteenissa, joka päättyy viranomaisten erikseen määrittämänä ajankohtana.

HPK ilmoitti perjantaina, että sen liigajoukkueen koronatestitulokset ovat valmistuneet ja ne kaikki ovat negatiivisia. HPK:n liigajoukkueen koronalöydöslukema on jo aiemmin tiedotettu kaksi kappaletta.

Hämeenlinnalaisseura kertoi myös, että HPK:n liigajoukkueesta karanteeniin asetettujen karanteeniaika pitenee aiemmin ilmoitetusta mahdollisten altistumispäivien lisäännyttyä. Karanteeni päättyy 23. syyskuuta, jolloin liigajoukkue kokoontuu.

Kerhon mukaan kaikkia sen liigajoukkueen jäseniä ei ole asetettu karanteeniin, koska olivat pois joukkueentoiminnasta mahdollisina altistuspäivinä.

HPK:n alle 20-vuotiaiden joukkuesta on löytynyt 14 koronavirustartuntaa, seura kertoi keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?