KooKoon SM-liigajoukkueen koronavirukselle altistuneiden pelaajien testitulokset negatiivisia - SM-liiga - Ilta-Sanomat

KooKoon SM-liigajoukkueen koronavirukselle altistuneiden pelaajien testitulokset negatiivisia

KooKoon kaksi liigapelaajaa ja koko U20-joukkue jatkavat kuitenkin karanteenissa.

Kuvituskuva.­

10.9. 18:05

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Kouvolan KooKoo tiedotti torstaina, että kaksi koronavirustestattua liigajoukkueen pelaajaa ovat saaneet negatiivisen testituloksen.

– Pelaajat testattiin keskiviikkona koronavirustestillä ja molempien osalta torstaina 10. syyskuuta saadun testin tulos on negatiivinen. Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote on määrännyt pelaajat kuitenkin 14 vuorokautta kestävään karanteeniin ja pelaajien mahdollisia oireita tarkkaillaan, Kookoon tiedotteessa kerrotaan.

Pelaajat asetettiin karanteeniin ja testattiin, koska he olivat olleet vapaa-ajallaan tekemisissä Jukurien U20-joukkueen koronavirukseen sairastuneen pelaajan kanssa. Näin ollen he altistuivat koronavirukselle.

KooKoon U20-joukkue on kokonaisuudessaan karanteenissa. KooKoon U20-joukkue kohtasi viime lauantaina nuorten SM-liigan ottelussa Jukurien U20-joukkueen. Sittemmin Jukurit on tiedottanut yhteensä 22 koronatartunnasta seuran nuorten joukkueessa.

– KooKoon U20-joukkueen osalta keskiviikkona otettujen testien tuloksia odotetaan ja niistä tiedotetaan myöhemmin, seura kertoi.

Torstai-illalle suunniteltu harjoitusottelu Pelicans–KooKoo siirrettiin toiseen ajankohtaan varotoimenpiteenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?