Pelicans vahvisti Pasi Nurmisen rikosepäilyn – MTV Urheilu uutisoi, että seurapomoa epäillään pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta

Pasi Nurmista epäillään useista rikoksista, kertoi MTV Urheilu.

MTV:n mukaan Pasi Nurmista epäillään rikoksista.

8.9.2020 17:03

SM-liigaseura Lahden Pelicansin pomoa Pasi Nurmista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä pahoinpitelystä, uutisoi tiistaina MTV Urheilu.

Pelicans tiedotti myöhemmin tiistaina, että se vahvistaa rikosepäilyn, mutta ei kommentoi tapausta julkisuudessa.

Pelicansin tiedotteen mukaan Lahden Pelicans Oy:n operatiivisesta toiminnasta vastaa toiminnanjohtaja Lauri Pöyhönen. Pasi Nurminen ei ole toistaiseksi mukana Lahden Pelicansin toiminnassa eikä hän vastaa aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

MTV Urheilun mukaan päihtynyt Nurminen oli tarttunut taksin kyydissä rattiin kesken ajon Hollolassa viikonloppuna. Seurauksena useampaa asiakasta kuljettanut auto oli suistunut tieltä. Taksin ajettua ulos Nurminen, 44, oli käynyt kuskin kimppuun ja lyönyt häntä.

Hämeen poliisilaitokselta kerrottiin Ilta-Sanomille, että 1970-luvulla syntynyttä miestä epäillään MTV Urheilun kuvailemista rikoksista. Epäillyt rikosnimikkeet tapauksessa ovat törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja pahoinpitely.

Muuta poliisi ei kertonut.

Vuonna 1975 syntynyt Nurminen on Lahden Pelicans Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Täydennetty kello 20.43 Pelicansin vahvistuksella rikosepäilystä.

MM-jääkiekko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?