Kaksi KooKoon pelaajaa on altistunut koronavirukselle – joukkue perui tiistain harjoitukset

KooKoo kertoi tiistaina, että kaksi joukkueen pelaaja on altistunut koronavirukselle urheilutoiminnan ulkopuolella.

KooKoon faneja kuvattuna Kouvolassa 25. tammikuuta 2019.

8.9.2020 14:22

Kaksi SM-liigassa pelaavan KooKoon edustusjoukkueen pelaajaa on altistunut koronavirukselle.

KooKoon tiistaina julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että altistuminen tapahtui vapaa-ajalla Mikkelin Jukureiden koronavirukseen sairastuneen alle 20-vuotiaiden joukkueen pelaajan seurassa.

Jukurit kertoi maanantaina, että kolmella sen U20-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Altistuneiden joukossa kerrottiin olevan viisi Jukureiden edustusjoukkueen pelaajaa.

Tiistaihin mennessä tartuntaketjusta on Essoten tiedotteen mukaan varmistunut yhteensä viisi koronavirustartuntaa.

KooKoon altistuneet pelaajat on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin. Heidän vointiaan tarkkaillaan, ja he menevät keskiviikkoiltana koronatestiin.

– Varotoimenpiteenä KooKoon Liiga, U20- ja U18-juniorijoukkueet eivät kokoontuneet tiistaiaamuna yhteisharjoituksiin, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoi tiedotteessa.

Lisäksi kaikki KooKoon kotihallin Lumon Areenan pukuhuonetilat desinfioidaan tiistain aikana.

– Luotamme tässä kohtaa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten ja Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsoten ohjeisiin asian suhteen.

KooKoon liigajoukkueen suunnittelut harjoituspelit torstaina Lahdessa Pelicansia ja perjantaina Jyväskylässä JYPiä vastaan aiotaan pelata normaalisti, mutta tilanteen kehittymistä tarkkaillaan.

MM-jääkiekko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?