Aleksander Barkovista Tapparan kolmanneksi suurin osakas - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Kova nimi Tapparan tukijaksi! Aleksander Barkov osti ison siivun seurasta – ”Sijoitus on taloudellisesti merkittävä”

Aleksander Barkov teki merkittävän pääomasijoituksen Tapparaan.

Neljävuotiaana seurassa aloittanut Barkov on käynyt Tapparan polun alusta alkaen.

25.6.2020 16:20

Suomalainen NHL-tähti, Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov, 24, on ostanut merkittävän osuuden Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:stä.

Osuus on 10 prosenttia.

Tappara tiedottaa, että sijoituksen seurauksena Barkovista tulee seuran kolmanneksi suurin osakas.

Barkov aloitti jääkiekkoilun Tapparassa neljän vuoden ikäisenä käyden läpi Tapparan koko junioripolun. Ammattilaisdebyyttinsä SM-liigassa hän teki Tapparan paidassa lokakuussa 2011.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän. Myös isäni uran huippuhetket olivat Tapparassa ja lapsena unelmoin saavuttavani joskus samanlaista menestystä kuin hän, Barkov kertoo tiedotteessa.

– Tapparan valmentajat, lääkintä- ja huoltojoukot, johto ja muu henkilökunta ovat mahdollistaneet tähänastisen urani. Haluan tästä eteenpäin jakaa kokemuksiani ammattilaisjääkiekosta seuralle, joka on niin rakas meille kaikille Tapparan faneille sekä Tampereella että muualla maailmassa, Barkov lausuu.

Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro on Barkovin sijoituksesta luonnollisesti innoissaan.

– Otin vastaan tämän hienon uutisen ylpeydellä, mutta samanaikaisesti nöyrällä mielellä, Aleksander Barkovin sijoitus on taloudellisesti merkittävä meille ja turvaa osaltaan investoinnit, joita tarvitsemme, kun siirrymme uudelle kotiareenallemme, Uros Livelle, Aro selvitti.

Tapparan tiedotteessa kerrotaan, että toimitusjohtaja Arosta on myös samanaikaisesti tullut Tamhockey Oy:n osakas. Lisäksi Chaim ”Poju” Zabludowicz on merkinnyt uusia Tamhockey Oy:n osakkeita ja hän jatkaa yhtiön suurimpana osakkaana.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?