KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen ja lumilautailija Silje Norendal siirsivät häänsä, koska ei ole takuita vieraiden pääsystä Italiaan. - SM-liiga - Ilta-Sanomat

SM-liigapelaaja palasi kipeänä Kouvolasta, mutta se oli vasta pientä – unelmahäät Toscanassa oli pakko perua

Alexander Bonsaksenin ja Silje Norendalin häät siirtyvät, kun ei ole takuita vieraiden pääsystä Italiaan.

KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen (oik.) ei pääse naimisiin kesällä.

18.3.2020 15:37

Norjalaisurheilun unelmapari, KooKoossa päättyneen jääkiekkokauden pelannut Alexander Bonsaksen ja lumilautailun X Games -voittaja Silje Norendal ovat joutuneet perumaan kesähäänsä koronaviruksen takia.

Häät oli tarkoitus pitää Italian Toscanassa heinäkuussa. Norendal kertoo VG:ssä, että häihin oli kutsuttu sata vierasta, mutta nyt tilaisuus peruuntuu. Päätös asiasta tehtiin maanantaina.

– On se surullista, mutta toisaalta ihmisillä on tässä tilanteessa paljon vakavampia ongelmia. Voi olla, että Italiaan pääsee jo heinäkuussa, mutta koska tautihuippu voi saavuttaa Norjan vasta Italiaa myöhemmin, ei ole varmuutta että sinne päästäisiin, Norendal kertoo.

Norendal ja Bonsaksen kihlautuivat heinäkuussa 2018. Pari oli seurustellut jo vuosikausia sitä ennen. Häät on nyt tarkoitus järjestää ensi vuonna.

Norendal, 26, majailee tällä hetkellä pariskunnan yhteisessä asunnossa Oslon Majorstuassa. Hän parantelee jalassaan olevia murtumia, jotka sai kaaduttuaan Yhdysvaltain Vailissa.

Pariskunta ei ole voinut nähdä toisiaan, sillä Bonsaksen on karanteenissa siskonsa omistamassa asunnossa toisella puolella Osloa.

Hän saapui Kouvolasta Norjan pääkaupunkiin sunnuntaina huonovointisena. VG kertoo, ettei kyseessä ole tätä tietoa koronavirus.

Puolustaja Bonsaksen, 33, vaikutti kesken jääneellä liigakaudella KooKoon kapteenina. Hän on pelannut aiemmin myös Tapparassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?