Ville Nieminen kommentoi potkujaan viestillä – ”Valmentajaruumishan tässä tuli” - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Ville Nieminen kommentoi potkujaan viestillä – ”Valmentajaruumishan tässä tuli”

Ville Nieminen sai potkut Pelicansista.

Ville Nieminen sai potkut Pelicansista.

Julkaistu: 30.11.2019 16:43

Pelicans antoi lauantaina kenkää Ville Niemiselle.

Pelicans irtisanoi päävalmentajansa Ville Niemisen lauantaina ennen vierasotteluaan HPK:ta vastaan. Perjantaina Pelicans hävisi kotikaukalossaan HPK:lle nöyryyttävästi 1–6.

Pelaajaurallaan mm. Leijonissa 2006 Torinossa olympiahopeaa saavuttanut ja NHL:n Stanley Cupin Colorado Avalanchessa 2001 voittanut, yleensä sanavalmis Nieminen ei halunnut heti antaa aiheesta haastatteluja.

Nieminen kuitenkin välitti STT:lle asiasta persoonallisen viestin:

– Valmentajaruumishan tässä tuli, ja surmanluodin tuloaukko löytyy rintalastan vierestä. On kuitenkin muistettava, että valmentajuus on siinä määrin erikoinen elämänlaji, että siinä ruumiitkin voivat oppia uudestaan kävelemään, Nieminen viestitti ja jatkoi:

– Ihminen Ville Juhani Nieminen on voinut ja voi edelleen erittäin hyvin.

– Kurssia ei ole saatu käännettyä kovasta yrityksestä huolimatta, joten koemme tämän olevan ainut oikea ratkaisu tässä tilanteessa, Pelicansin hallituksen puheenjohtaja Pentti Matikainen perusteli Niemisen erottamista Pelicansin verkkosivuilla.

Pelicansin valmennusjohtoon kuuluvat hiljattain mukaan liittynyt Jesse Welling, Tommi Pärmäkoski ja maalivahtivalmentaja Arttu Lipsanen. Toistaiseksi vetovastuussa on Welling.

Tuoreimmat osastosta