Valinta on tehty – tässä on TPS:n uusi urheilutoimenjohtaja - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Valinta on tehty – tässä on TPS:n uusi urheilutoimenjohtaja

Rauli Urama toimi Rauman Lukon päävalmentajana kaudella 2011-12. Ilta-Sanomien tietojen mukaan hänet on valittu nyt TPS:n uudeksi urheilutoimenjohtajaksi.

Rauli Urama toimi Rauman Lukon päävalmentajana kaudella 2011-12. Ilta-Sanomien tietojen mukaan hänet on valittu nyt TPS:n uudeksi urheilutoimenjohtajaksi.

Julkaistu: 21.11.2019 6:30

Turun Palloseura on valinnut uuden urheilupomon.

Surkeasti kauden aloittanut TPS on palkannut uuden urheilutoimenjohtajan. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Rauli Urama on TPS:n seuraava urheilutoimenjohtaja.

Urama, 50, on työskennellyt suurimman osan 2010-luvulla Jääkiekkoliiton palveluksessa. Viime vuodet Urama on työskennellyt liiton huippu-urheilujohtajana.

Edellisen kerran Uraman työnantajana oli SM-liigaseura kaudella 2011-12, kun hän oli Rauman Lukon päävalmentaja.

TPS etsi uutta urheilutoimenjohtajaa reilun kuukauden. Turkulaisseurassa kuohui lokakuun 20. päivä, kun Antero Niittymäki irtisanoutui urheilutoimenjohtajan paikalta.

Niittymäen irtisanoutumisen jälkeen TPS ilmoitti, että entinen Leijonien päävalmentaja Erkka Westerlund, joka kuuluu nykyisin seuran hallitukseen, kantaa päävastuun uuden urheilutoimenjohtajan rekrytointiprosessissa.

TPS vaihtoi jo päävalmentajaa aiemmin tällä kaudella, kun Kalle Kaskinen sai potkut 1. marraskuuta. Tilalle palkattiin Marko Virtanen.

Tällä hetkellä TPS on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä 20 pisteellä.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta