Ehdollista vankeutta saanut Jukurien pomo Jukka Toivakka on tyytymätön tuomioon – ”Oikeus on arvioinut näyttöä virheellisesti”

Julkaistu:

SM-LIIGA
Jukurien puheenjohtaja Jukka Toivakka viestitti avustajansa välityksellä, että Etelä-Savon käräjäoikeus on arvioinut esitettyä näyttöä virheellisesti.
HC Jukurit Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jukka Toivakka on tyytymätön Etelä-Savon käräjäoikeudesta saamaansa tuomioon ja aikoo hakea siihen muutosta. Asiasta viestitti hänen juristinsa Ville Huttu-Hiltunen.

Toivakka tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Rikokset tapahtuivat Mikkelissä 14. joulukuuta 2018.
Etelä-Savon käräjäoikeus antoi asiassa tuomion keskiviikkona, eikä tuomio ole siten lainvoimainen.

– Päämieheni Jukka Toivakka on ulkomaanmatkalla. Hän ilmoittaa kantanaan Etelä-Savon käräjäoikeuden tänään antaman tuomion johdosta, että käräjäoikeus on arvioinut esitettyä näyttöä virheellisesti. Hän pitää käräjäoikeuden tuomiota virheellisenä syyksilukemisen, rangaistuksen ja vahingonkorvausten osalta, Huttu-Hiltunen kirjoittaa sähköpostissa.

57-vuotias Toivakka joutuu maksamaan pysäköinnintarkastajalle 3 000 euron korvaukset pelosta, ahdistuksesta ja unettomuudesta aiheutuneesta tilapäisestä psyykkisestä haitasta.

HC Jukurit Oy tiedotti aiemmin keskiviikkona, että sen hallitus kokoontuu päättämään Toivakan asemasta. Jääkiekkoliitto pohtii varapuheenjohtajansa Toivakan asemaa myöhemmin marraskuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt