Pelicansin Pasi Nurminen jää pois Ville Niemisen valmennustiimistä

Julkaistu: , Päivitetty:

sm-liiga
Pelicans tiedotti valmennustiiminsä muutoksista. Kahdesta isosta persoonasta vain toinen jää.
Pelicansin pääomistaja Pasi Nurminen jää pois joukkueen valmennustiimistä. Seura kertoi asiasta torstaina.

Tiedotteen mukaan Nurminen jää pois ”henkilökohtaisen liekin hiipumisen” takia.

– Kyseessä on alkukauden aikana kypsynyt päätös. En koe olevani siinä tilassa, että pystyn auttamaan joukkuetta päivittäisessä tekemisessä. Minulla on pitkä ura valmentajana takana ja nyt en vain ole enää löytänyt hommaan siihen vaadittavaa paloa ja intohimoa. Neljä ja puoli vuotta olen työskennellyt yhtäjaksoisesti Pelicansin valmentajana, ja koen että olen sen oman tietotaidon tuonne ympärilleni levittänyt, jotta voin jäädä sivuun levollisin mielin, Nurminen kommentoi seuran tiedotteessa.

Pelicans kertoo, että päävalmentaja Ville Niemisen muu tiimi jatkaa entisellään. Fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkoski nähdään jatkossa myös vaihtoaitiossa. Joukkueen maalivahtivalmentaja on Arttu Lipsanen.

– Minulla on ollut hieno paikka sekä mahdollisuus oppia valmentamista ja kasvaa tässä Pasin rinnalla. Haluan kiittää Pasia kaikesta siitä opista ja tietotaidosta mitä olen saanut. Olemme tehneet paljon töitä ryhmänä ja nyt se yhteistyön määrä korostuu entisestään. Edelleen minulla on ympärilläni kovia ammattilaisia niin valmennuksessa kuin pelaajistossa, joten luotto tulevaan on kova, Nieminen kommentoi.

Pelicans on SM-liigassa tällä hetkellä kahdeksantena. Joukkueen otteet ovat ailahdelleet merkittävästi. Viime ottelussaan lauantaina lahtelaiset hävisivät kotikaukalossaan KooKoolle 1–5.

Yhtä lailla ailahtelevaa oli Pelicansin peli viime kevään pudotuspeleissä. Lahtelaiset putosivat tuolloin puolivälierissä HIFK:lle voitoin 2–4 kotiedusta huolimatta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt