SaiPa romahti liigajumboksi, uusi hankinta ei vakuuta – seurapomolta suoraa puhetta: ”Ei tyydytä meitä, minua tai valmennusta”

Julkaistu:

sm-liiga
SaiPan uusi hankinta ei ole onnistunut Lappeenrannassa.
Saimaan Pallo valahti torstaina SM-liigan jumbojoukkueeksi, kun se hävisi heikolla esityksellä Lukolle vieraskaukalossa maalein 3–6.

Vaikean alkukauden aikana SaiPa on ottanut vain kahdesti täyden pistepotin. Sillä on ollut loukkaantumishuolia, mutta joukkueen maalivahtipelaaminen ja etenkin puolustuksen riittäminen SM-liigatasolle ovat herättäneet suuria kysymyksiä.

Joukkuetta on syyskauden aikana vahvistettu pätkätyöläisellä Tuomas Kiiskisellä ja keskushyökkääjä Dante Saliturolla, joka on neljässä ottelussa jäänyt tehopisteittä.

Torstaina Salituro viltitettiin avauserässä, kun hän oli kahden takaiskumaalin aikana jäällä puolustaen todella löysästi.
  • Yllä olevalla videolla Lukon 1–0-maali. Salituro pelaa numerolla 96.
– Ensimmäinen viikko oli varmaan totuttelua, mutta vähitellen pitäisi alkaa jo näkymään. Eilen 15 minuutin jälkeen peli oli 4–0, niin valmennuksen on pakko tehdä jotain. Varmaan he tekivät ihan oikean ratkaisun. Pelaaminen ei ollut sen näköistä, että se tyydyttäisi meitä, minua tai valmennusta, eikä varmaan pelaajaakaan, kommentoi SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa.

Salituro on koeajalla. Oletteko vielä pitämässä hänet riveissänne?

– En puhu toimittajan kanssa meidän henkilöstöasioista. Se on aivan varma. Nämä kysymykset voi jatkossa unohtaa.

Olette sarjajumbo. Miten summaat alkukauden?

– Sarjataulukko ei valehtele. Siellä ollaan. Vaikeuksia on ollut, mutta koetamme parantaa.

Etsittekö vahvistuksia esimerkiksi puolustukseen? Onko teidän mahdollista tehdä peliliikkeitä?

– Voi olla, että etsimme.

SaiPan seuraava ottelu on lauantaina vieraissa Ässiä vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt