Petrus Palmu palaa jääkiekon SM-liigaan – saapuu JYPiin Vancouver Canucksista

Julkaistu:

Jääkiekko
Petrus Palmu siirtyy loppukaudeksi JYPin vahvuuteen.
Hyökkääjä Petrus Palmu siirtyy loppukaudeksi jääkiekon SM-liigaa pelaavan JYPin vahvuuteen, jyväskyläläisseura tiedottaa.

22-vuotias Palmu on NHL-seura Vancouver Canucksin sopimuspelaaja ja hän siirtyy lainasopimuksella JYPin miehistöön loppukauden ajaksi. Palmu lähetettiin aiemmin syksyllä NHL:n harjoitusleiriltä farmiliiga AHL:ää pelaavaan Utica Cometsiin, jossa hän pelasi 12 ottelua jo viime kaudella.

Jyväskylässä oltiin tyytyväisiä Palmun tuloon.

– Petrus Palmu tuo ison annoksen taitoa, nopeutta ja urheilullisuutta joukkueeseen. Saamme Petruksesta monipuolisen hyökkääjän joukkueeseen ja tavoitteellisena urheilijana hän on myös loistava esimerkki meidän nuoremmille pelaajillemme, kommentoi Palmun sopimusta urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran tiedotteessa.

Petrus Palmu on lähtöisin Joensuusta ja hän on edustanut ennen JYPiä liigassa Turun Palloseuraa kahden edellisen kauden aikana. Toissa kaudella hänet valittiin SM-liigan vuoden tulokkaaksi.

Palmu on Vancouver Canucksin 6. kierroksen varaus vuodelta 2017. Palmu on pelannut myös kolmella kaudella Kanadan OHL-junioriliigassa.

JYPissä on käynyt ovi tällä viikolla myös ulospäin, kun tshekkihyökkääjä David Tomasek jätti Keski-Suomen. Jyväskyläläisseura kertoi keskiviikkona, että sopimus purettiin ”yhteisymmärryksessä”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt