Ässät piti KalPan nollilla, teki itse kolme ja nousi SM-liigassa neljänneksi – ottelu oli toissijainen asia: ”Osanottomme uhreille ja läheisille”

Julkaistu: , Päivitetty:

sm-liiga
Ässät haki pisteet Kuopiosta.
SM-liigan illan ainoassa ottelussa Ässät haki 3–0-vierasvoiton KalPasta. Voitto on Ässille kauden neljäs ja joukkue on sarjassa neljäntenä 12 pisteellään. KalPalla on seitsemästä pelistä seitsemän pistettä ja se on sarjassa 13:ntena.

Ässät vei johtoon Peter Tiivola avauserässä. Päätöserässä Spinkin kaksoset kirjasivat liigauriensa avausosumat, kun ensin maalasi Tylor Spink ja sitten Tyson Spink. Sami Aittokallio torjui Ässien maalilla nollapelin 23 torjunnallaan.

Kuopiota aiemmin päivällä kohdanneet traagiset tapahtumat nousivat kuitenkin yhtä liigaottelua huomattavasti suuremmaksi puheenaiheeksi pelin jälkeen. Yksi ihminen kuoli ja kymmenen loukkaantui Savon ammattiopiston tiloissa tapahtuneessa väkivallanteossa.

– Haluan koko Porin Ässien organisaation puolesta esittää osanottomme uhreille ja läheisille. Voimia koko Kuopiolle, porilaisten päävalmentaja Ari-Pekka Selin lausui.

KalPan kollega Tommi Miettinen jatkoi samoilla linjoilla.

– Surullinen päivä kaiken kaikkiaan. Kaikki eletään tässä asiassa mukana, Miettinen summasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt