Kuva pastamössöstä nousi otsikoihin Ruotsissa – lehdet ottivat ilon irti: ”Ruokakuva, joka ällöttää Suomessa”

Julkaistu:

Jääkiekko
Epämääräinen italianpata puhuttaa nyt myös Ruotsissa.
Tapparan yhdysvaltalaispuolustaja Ben Bloodin aloittama keskustelu Porin Ässien vierasjoukkueelle tarjoamasta ruoasta on levinnyt nyt myös länsinaapuriin.

Ruotsin suurimpiin sanomalehtiin kuuluva Expressen uutisoi asiasta näkyvästi verkkosivuillaan.

– Ruokakuva ällöttää Suomessa, Expressen otsikoi artikkelinsa.

Lehti on lainannut Ilta-Sanomien torstaista uutista, jossa Ben Blood kertoi jättäneensä kyseenalaisen näköisen italianpadan syömättä.

– En syönyt sitä, en vain voinut, Blood totesi IS:lle.
Expressenin lisäksi myös toinen suuri iltapäivälehti Aftonbladet uutisoi aiheesta verkkosivuillaan.

– Ruokakuva, joka ällöttää jääkiekkoväkeä, Aftonbladet uutisoi.

Kohu alkoi, kun Blood twiittasi kuvan italianpadasta, jota Porin Ässät oli tarjoillut Tapparalle keskiviikkoisen ottelun jälkeen. Itse ottelu päättyi Tapparan 5–0-murskavoittoon, mutta Bloodin voittotunnelmia synkensi ruokatarjoilu. SM-liigassa on tapana, että kotijoukkue tarjoaa vierailleen aterian ottelun jälkeen.
Blood kirjoitti kuvansa yhteyteen sarkastisen saatetekstin.

– Haluan auttaa siinä, ettei tällaista tapahdu enää koskaan. Minulla on yksinkertaisia, halpoja, helppoja ja maistuvia reseptejä, hän kirjoitti.

– SM-liiga, ottakaa minuun yhteyttä, olkaa kilttejä!

Expressen kävi jutussaan läpi italianpatakohun käänteitä Bloodin twiitistä Ässien pahoitteluun ja TPS:n Twitter-kuittailuun.

Turkulaisseura huikkasi Twitterissä olevansa pahoillaan Bloodin huonosta ruokailukokemuksesta ja vakuutteli, että ”jos mahdut Tapparan kokoonpanoon ensi perjantaina, saat tilaisuuden nauttia Liigan parhaasta ottelun jälkeisestä ateriasta”.
– Jos lupaan päästä kokoonpanoon, lupaatteko te, että teillä on faneja? Blood vastasi ja lisäsi twiittiinsä aihetunnisteena sanan library (=kirjasto) viitaten TPS:n kotiotteluiden vähäiseen yleisömäärään ja tunnelmaan.

TPS ja Tappara kohtaavat liigassa ensi viikon perjantaina.
Porin Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen on kertonut IS:lle olleensa Bloodiin yhteydessä ja pahoitelleensa tilannetta.

– Se oli tällainen italianpata, mutta valitettavasti lopputulos oli visuaalisesti erittäin epäonnistunut. Ruoan täytyy näyttää ja maistua hyvältä, Ruusunen kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt